IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе ти добре ли си наистина.С Унипак сме се ушили 400 процента, с БРЕФ сме се ушили 100 и дивидент, а Преци с кеша на 0 процента, завижда и не се е ушила
    Кажи сега последно ти бик ли си или мечка с този твой страхС този твоя кеш всеки ден губиш, освен ако не чакаш СОФИКС 0 .
    Last edited by Kiro; 03.06.2016, 00:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Ама ти за БРЕФ ли завиждаш, ами там можеш да ми сметнеш дубъл.Много лош шит нали.Ако не беше те страх щеше и ти да купишСега плюеш по ФПП, но и там завистливо ще се хапеш след време.Със злоба и страх не ставаЯ кажи пак за кеша на 0процента.С него ли си виличаеш егото
      Ееее Кире, недей така с лошото.))) Защо да го купувам тоя шиЙт в който всички сте се ушили ????(Ще ти спестя цитата от Костолани) Като: Първо - го имам, и Вторро - имам кеша Кире!! (не забравяй!!), а ти имаш кадастрон!!!! )))))))))
      А е казано - Елате пиленца при батко!!!))) (може и при кака, звучи по-любвеобилно)
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ама ти за БРЕФ ли завиждаш, ами там можеш да ми сметнеш дубъл.Много лош шит нали.Ако не беше те страх щеше и ти да купишСега плюеш по ФПП, но и там завистливо ще се хапеш след време.Със злоба и страх не ставаЯ кажи пак за кеша на 0процента.С него ли си виличаеш егото Остави тези смешни роли и цитати, гледай все пак да изкараш някой лев.Досега само се хвалиш с кеша на 0 процента
        Какво за Батя, момчето е рискувало и ще спечели макар и не толкова скоро и бързо..А ти само важничиш, на всички кусури намираш,и все си валат с този страх на 0пдепозит
        Last edited by Kiro; 03.06.2016, 00:37.

Коментар

Преци, моля те, ти нали се хвалиш, че си много силна в математиката.Моля те сметни ми .Купувал съм дивидентния дирижабъл ХЕС на 3,40, а после ми дадоха от сплита по 6 акции на всяка.Сега струва 3 лева и е ликвидна.На каква загуба съм умна Преци от този дирижабъл.И много ме е страх да не правят все така.Аз да ти сметна ли колко печелиш от парите на 0 лихва, освен страха де
          Кире, това са бесмислени вАпроси, утоляващи егото!?!?! Защо ги знам ли ??? АМи как да не ги знам, като имам 1/5 хез в "шитовия" си портфейл, както му казваш. Изобщо Хес е неглижиран от спекулантите драстично, но ще съжаляват!!!! Кире, понеже говориш малко наизуст ти предлагам да се запознаеш първо с портефейла в темата за портфейлите)))) Не съм доволно от хеза, Кире, ненаситно съм с кеша и искам още!!!))))) Искам да ви видя как си разпродавате дирижаяблите, както направихте днес и в широкопрофилния ви бреф!!!! Да - там беше добре - уж всички го харесвате, уж всички сте се ушили с него (и аз имам някакво количество) а днес го разпродавахте!?!?! Защо Кире, КЪде ви е Кирията.)))) Каква е математиката - пак ли не излиза или да???? Ех Кире не я научихте тая игра и ще трябва пак (за кой ли път) по трудния начин????
          Забележи, чв съм иззело функцията на Батката в Момента)))) Каква прелюдия, каква метаморфоза, а може би бързата пренастройка е по-доброто за борсовите играчи??? Не знам, ноооо ти каза, че гроздето кисело, не мен ми изглежда не толкова))))
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, моля те, ти нали се хвалиш, че си много силна в математиката.Моля те сметни ми .Купувал съм дивидентния дирижабъл ХЕС на 3,40, а после ми дадоха от сплита по 6 акции на всяка.Сега струва 3 лева и е ликвидна.На каква загуба съм умна Преци от този дирижабъл.И много ме е страх да не правят все така.Аз да ти сметна ли колко печелиш от парите на 0 лихва, освен страха де

Коментар

Преци, от пода не можеш да паднеш , но можеш като тебе да се затвориш в избата на страховете си..
              Какви страхове бе Кире!?!?! И ти ми говориш за страхове.????))) Няма по- уплашени в момента от тези с дивидентните дирижабли!!!!
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Колко е един живот бе Инта, изтича като миг, а току си се научил на борсова мъдрост и живота взел та изтекъл))) (Демо по КондратиевЪ)
                Човек се учи цял живот, от собствената лакомия или деведентен страх ))))))

Виж сега Преци , стоя си на завоя на рЯката, изпилил съм си инструмента и зор за било нямам . Тежко е времето, а и стоката трябва се пази, вие пейте играйте ....и до дяда ще стигне . дяда най обича - да не тича.

Коментар

• Преци, от пода не можеш да паднеш , но можеш като тебе да се затвориш в избата на страховете си..

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    --Тъй тъй , полека се уча аз. Седя гледам и парса прибирам, туй хляб е за мен .
                    Вие по младите пейте , лудейте, - търпението ми оставете - сал то ми остана и празна кесия в колана.
                    В този форум всички сме млади Ядем, пием и еВем Както обичам да казвам - кеф цена няма

Коментар

Вие по младите пейте , лудейте, - търпението ми оставете - сал то ми остана и празна кесия в колана.
                      Колко е един живот бе Инта, изтича като миг, а току си се научил на борсова мъдрост и живота взел та изтекъл))) (Демо по КондратиевЪ)
                      Човек се учи цял живот, от собствената лакомия или деведентен страх ))))))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• То и аз утре ще те попитам, как е Преци, пак на загуба с 0 лива и много страх
                        Поне за 100 лева купи шитове, за кафе да изкараш.Абе ти сметна ли ми профита на Унипак, който толкова важно плю.Колко е 400рли или 500 процента..
                        Нали тогава ти казах покупката на входа

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          И ти ли се оплаши бе Инта, та 10% какво е!?!? Та само маржа в неликвидните шитове като унипак е 20-30%!?!?!? Къде е Киро на Кирия. Казали са старите борсови играчи - няма ли едно движение най-малкото едни 30%, за къде сте се разпродавали!?!? И къде ще влезете - в златния жабок ли!:!най-уникалния кандидат-шиииит според мен в момента) ИЛи в златния софарма имоти ??????? Ще влезете ама защо, като до нова година 3 пъти ще искате да излезете))))))))))))))))))))))
                          Мислете малко, не са череши това

Коментар

Софиксов, дай си парите на Преци да ти ги инвестира по Костолани с 0 процента лихва Преци вземи си антидепресанта и утре яко купи от по скъпите шитове
                            Кире, слушам нооо ,,,, не изпълнявам!!! )))
                            Проблема е съвсем другаде Кире, - Утре Булсон ще те попита "Къде е Киро на Кирия", но няма да ти се иска да му отговориш))))
                            Сега за да те успокоя ще ти кажа още един лаф - "Не можеш да паднеш от пода", не е на Костолани, но ако той го беше чул, щеше да го акомодира бързо)))) Какво значи това!?!? Че като съм на нула, не мога да стана минус)))))))))))))
                            Литературно казано от руския епос - "Читайте - завидуйте")))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, ние независимо от тренда все ще спечелим нещо и някога с Батя..Защото не ни е страх, ама ти все валат и все страх.Нали 0 си е 0Дай сега прогноза и купи за утре шитове, че пак си валат

Коментар

Движенията кефят и позволяват преливане на части от виртуални в реални части
                                във владения , а и страх лозе пази ! да се не окаже повторение на Коледното рАли ????
                                Ентусиазма слаб ми се чини , - няма "Мичигани" няма роторни багери ! Сал леки балончета кат за жабешки сън ...
                                Ха дано , ама на дали ???
                                И ти ли се оплаши бе Инта, та 10% какво е!?!? Та само маржа в неликвидните шитове като унипак е 20-30%!?!?!? Къде е Киро на Кирия. Казали са старите борсови играчи - няма ли едно движение най-малкото едни 30%, за къде сте се разпродавали!?!? И къде ще влезете - в златния жабок ли!:!най-уникалния кандидат-шиииит според мен в момента) ИЛи в златния софарма имоти ??????? Ще влезете ама защо, като до нова година 3 пъти ще искате да излезете))))))))))))))))))))))
                                Мислете малко, не са череши това
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X