If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Оптимистичната" ми прогноза е двете криви да се цунат-гунат некъде в края на летото... края на август, началото на септември. "Реалистичната" е, както и през 2012-та, за началото на октомври...
"Оптимистичната" ми прогноза е двете криви да се цунат-гунат некъде в края на летото... края на август, началото на септември. "Реалистичната" е, както и през 2012-та, за началото на октомври...
Браво, браво
Как сте гейзери, гледам започвате да узрявате
След като ви дадох точките от 1. до 4. как настоящите ИПета и Фондове се дънят постоянно, с подледната си надежда да докарват нови имитенти на борсата колко трагично, виждаме, че само у индивидуалните инвеститори има будна съвест и рационалност. Ами кои са най-обсъжданите теми: за Пенстионните дружества и тук вие за Организация за защита на дребните инвеститори
Евала, вече всички са разбрали, че ТАКА НЕ МОЖЕ и всеки търси да адресира причините за това: Пенсионните дружества като най-големият бич и проблем на пазара, и нуждата от общи действия за защита интерите на миноритарите, защо какво виждаме ИПетата и Фондовете за нищо не стават
GO GO GO
За такава организация и аз съм радетел.В Чехия подобни със съдействието на Държавата и контролните органи съдиха мажоритари успешно..Не че нямаше опити в годините , даже финансирани от САЩ и аз съм се записвал, но станаха казионни и заглъхнаха , като взеха парите..За мен са казионни и Балип и подобните- да сте чули нещо позитивно да направят.Безкористно и когато трябва да се затитават правата на миноритарните акционери.Аз съм готов да се вклуча..В Чехия се събират пари за колективни искове и дела..С ПЕКА не стана защото зависи и кой ще е лицето или лицата- трябва да има няколко в София и по един в областните градове..Само така можем да си защитим интересите..
Едно време се мъчеше да се организира около ПК но той беше спорна фигура и имаше много врагове на борсата...
непрекъснато имаме проблеми с търговите и оценката на активи купени за лично ползване от мажо....
да се издества равнопоставеност при вземане на решения там при Балип ,КФН и БФБ ...
Има много юридически прецеденти
Груичо като адвокат ,никола , куроператор...
Пускам качествени форумци...
Е то за какво ми е да се занимавам с такива неща. Много по-елегантно ще накажа мажото като не му купувам акциите. Така той сам ще си замине По-разумно ми изглежда да направим една организация за защита на българските футболисти та да ги видим един път на европейско и тях. Защо германците са все фаворити? Нещо гени ли що ли не знам. Нашите като не щат да играят каквито и организации да правим все тая. Все ще са си лузърите и все няма да имат късмет. Та и със спекулантите ни е подобна картинката. Да купя горещия картоф и да го набутам на някой докато продължава да се нагорещява. Това не е търговия за мен. Това е комар с елемент на измама.
И с какво трябва да се занимава тази организация според теб? Не ми става ясно? За пръв път чувам за такова предложение. Например да забраняваме на спекулантите да инвестират в Меком за 20% дивидент ли
Едно време се мъчеше да се организира около ПК но той беше спорна фигура и имаше много врагове на борсата...
непрекъснато имаме проблеми с търговите и оценката на активи купени за лично ползване от мажо....
да се издества равнопоставеност при вземане на решения там при Балип ,КФН и БФБ ...
Има много юридически прецеденти
Груичо като адвокат ,никола , куроператор...
Пускам качествени форумци...
Коментар