If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма как да ми знаеш нито играта, нито акциите, защото пиша по-рядко. шитове.
ако пишеш още по рядко ще живеем по спокойно и ще имам по малко постовете ...
С нищо не помагаш а само пречиш ..
нали тези постове са се натрупали да отговарям на такива като теб с голем приност по тролене във форума...
Аз на БФБ имам 15% и купувам по спреда....
До когато борсата е в реиндж и надолЕ ще съм добре а такива като теб зле...
Харесвам края на тримесечията ...
вчера и днес излових пазара на един тим фонд в две акции и си направих моето ..същото правя и в хиката...
А това за Гагарин и петрол го слушам две години и се кефя....
Значи съм ви интересен и ми следите вложенията...само че само падащите в момента.... другите ги изпускате ...
Аз твойте не знам и не ме интересуват...
Няма как да ми знаеш нито играта, нито акциите, защото пиша по-рядко.
За сметка на това, имаш 14 хиляди поста или хейта, първенец и номер 1 във форума
Следователно кьорав да си, няма как да не разбереш как се е ушил монти и какви шитовете държи, а и защото колкото повече се ушиваш, толкова повече се мъчиш да си пробутваш боклуците, но хората вече те разбраха каква си спукана гъдулка. Имаш нужда от психоаналитик, и то докато не е станало късно, но едва ли ще идеш, а за съжаление, следващата година ще ти е тегава много с тези шитове, а това означава, че за нас също ще е тегава, защото психясалия човек генерира спам без да се усеща и очакваме още 16 хиляди поста, скъдоумие евентуално да четеме празнословие и празнодумие, и въпреки че учтиво те помолихме да си вземеш бележка и да поосвободиш форума от спам, ти още повече се афектираш, не четеш, но пишеш. Недей така бе монтьо, за твое добро е да си обмислиш присъствието. Хайде лека ти вечер, много време ти отделихме пак, надяваме се малко от малко да се погледнеш отстрани и да откоригираш, защото си замязал на клошар по начина на мислене и на събиране на шитове.
Сега погледнах графиката, за да видя къде си слагаш портфейла. Еми какво да ти кажа - много си се надценил пак с твоите позиции, там си 7-ма или 8-ма точка, разбираемо защо си черноглед, няма как да е другояче. Когато си натъпкал портфейла с дървета, ядеш дървото и плюеш във форума, нужен ви е психоаналитик, с надежда да не се стига до психиатър....
Поне спрете го тоя спам, че ни омръзна да ви четеме глупостите
Аз на БФБ имам 15% и купувам по спреда....
До когато борсата е в реиндж и надолЕ ще съм добре а такива като теб зле...
Харесвам края на тримесечията ...
вчера и днес излових пазара на един тим фонд в две акции и си направих моето ..същото правя и в хиката...
А това за Гагарин и петрол го слушам две години и се кефя....
Значи съм ви интересен и ми следите вложенията...само че само падащите в момента.... другите ги изпускате ...
Аз твойте не знам и не ме интересуват...
...
А за мен е т.10 до т. 13 и обратно....вече 2 години....
А решението е да продадеш на т. 13.....
Сега погледнах графиката, за да видя къде си слагаш портфейла. Еми какво да ти кажа - много си се надценил пак с твоите позиции, там си 7-ма или 8-ма точка, разбираемо защо си черноглед, няма как да е другояче. Когато си натъпкал портфейла с дървета, ядеш дървото и плюеш във форума, нужен ви е психоаналитик, с надежда да не се стига до психиатър....
Поне спрете го тоя спам, че ни омръзна да ви четеме глупостите
Разбира се като говориш от собствената си камбанария разбираме колко много неприятности и гадни изживявания имаш, имаш ги постоянно, а в последно време имат ръст
Ама хубаво се наби в гагарин само, а за петрол да не споменаваме. Та ти нямаш и една позиция на профит бе човек, а си тръгнал да се държиш като ментор - но това си е нормално за трол, естествено. Виж си портфейла и после се пени и акъл раздавай
Напълни се форума с избушеняци ))))
Акъл ли ,психиатър ви требва на такива като вас...щото живеете в друга реалност и
Като ти гледам изказванията , доста неприятности и неприятни изживявания си имал на БФБ....
Разбира се като говориш от собствената си камбанария разбираме колко много неприятности и гадни изживявания имаш, имаш ги постоянно, а в последно време имат ръст
Ама хубаво се наби в гагарин само, а за петрол да не споменаваме. Та ти нямаш и една позиция на профит бе човек, а си тръгнал да се държиш като ментор - но това си е нормално за трол, естествено. Виж си портфейла и после се пени и акъл раздавай
Напълни се форума с избушеняци ))))
Като ти гледам изказванията , доста неприятности и неприятни изживявания си имал на БФБ....
Коментар