IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    бия мечки, а как е при теб?
    Аз съм на лов за бикове.Виждам че при Хима им се изпочупиха рогата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Как е върви ли хазарта ?
      бия мечки, а как е при теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Добро утро спекуланти! Днес ще ги лупкаме ли?
        Какво ви казва фибоначито?
        Как е върви ли хазарта ?

Коментар

• Добро утро спекуланти! Днес ще ги лупкаме ли?
          Какво ви казва фибоначито?

Коментар

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
            Не съм съгласен, че е доста положителен ден за бфб, при положение, че двете най-големи дружества в Софикс(Софарма,Химимпорт) са губещи, Неохим са го качили с 30 бройки, а пък Първа Инвестиционна е на плюс с умопомрачителен оборот от 300 лева
            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
              Като гледам доста положителен ден за БФБ и за борсите според новините
              Още такива дни и нещата ще станат съвсем различни
              Не съм съгласен, че е доста положителен ден за бфб, при положение, че двете най-големи дружества в Софикс(Софарма,Химимпорт) са губещи, Неохим са го качили с 30 бройки, а пък Първа Инвестиционна е на плюс с умопомрачителен оборот от 300 лева

Коментар

• Като гледам доста положителен ден за БФБ и за борсите според новините
                Още такива дни и нещата ще станат съвсем различни

Коментар

• Ще се спре да се коментира дълг. спирала, когато вместо да се вземат нови дългове се платят старите- пример Унгария и се спре практиката на годишни дефицити..

Коментар

• Това представлява 3,5% от прогнозния брутен вътрешен продукт (БВП).

Дано се задържи, но няма да се очудя , ако годината пак завърши с дефицит
                    Днес Менда не го отрече

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      На база на предварителните данни и оценки салдото по Консолидираната фискална програма (КФП) на касова основа за първите шест месеца на годината ще бъде бъде положително в размер на малко над 3,085 млрд. лева, съобщиха от Министерството на финансите.

Това представлява 3,5% от прогнозния брутен вътрешен продукт (БВП).
                      Доста хора продължават да говорят за дългова спирала. Интересно ми е кога ще си признаят, че са сбъркали.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        На база на предварителните данни и оценки салдото по Консолидираната фискална програма (КФП) на касова основа за първите шест месеца на годината ще бъде бъде положително в размер на малко над 3,085 млрд. лева, съобщиха от Министерството на финансите.

На правия път са от ГЕРБ ,- ако осветляват от горе на долу финансите и доизградят потребителския- ставам гербераст, след като техния председател на комисията по транспорт в парламента ме бе втрещил преди ~6год. /вече съм писал за случая/.

- BullsonBSE - Що не мога да си изградя визия за твоите инвестиции бе човек???- да не излезе накрая че и Мъро с неговите по 1бр. за ОСАта ще ти бие шута по стълбата. :

cool: Дебелашка шегичка, /знам за Мъро че има и по дебели участия- но ти колко си широк и дебел?/ - ще биеш Софчо по деликатност !!!

Коментар

• На база на предварителните данни и оценки салдото по Консолидираната фискална програма (КФП) на касова основа за първите шест месеца на годината ще бъде бъде положително в размер на малко над 3,085 млрд. лева, съобщиха от Министерството на финансите.

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/articl...-pool-iq2i1749
                            The European Central Bank is considering loosening the rules for its bond purchases to ensure enough debt is available to buy in the aftermath of the Brexit vote, according to euro-area officials familiar with the discussions.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Ще стане и още как!!! Реши ли ядрото на ЕС ще го направят доста бързо и докато се усетим вече ще си разменяме евра в София. Може и да има несъгласни но дори и някои страни да излязат няма да е опасно за съюза.

Аз лично мисля че не сме готови за еврозоната но решат ли да ни натиснат нямаме голям избор. Ако сме извън ЕС влиянието на Русия ще е по голямо над нас, а това ни обрича на още по голяма мизерия
                              Задавал ли си си въпроса ,какво ще стане ако излезе страна от еврозоната от ЕС ...
                              Защо нашия елит иска да влезе в еврозоната ,хем да краде ,хем да харчи и да няма страх от фалит на държавата.....спомням си когато смениха драхмата в Гърция ами бях си записъл едни цени в драхми в евро двойне ....същото ще стане у нас ,същите цени в лева ,но вместо в лева написано евро....

за мен Юнкер е пътник , той се проведе преговорите за излизане на англичаните в началото , но до една година ще го сменят ....

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                                И бъдете сигурни тези като Индианеца, Пипбел, Гетоф, Монти, които използават безвремието в момента да продадат с надеждата да купят по-евтино или просто чакат евтиното, няма да могат да реализират стратегията си, защото са много като тях, много са наивни, зле с анализа и най-вече математиката, която казва, че евтини акции има за все по-малко играчи, а нито от изброените не е играча и всички те ще купуват отново когато Софикс е 1000-2000 и т.н.
                                По 30 от 40 акции от БГ40 цените не са това което изглеждат. При първи повей на ликвидност, каквото може да се появи във всеки мемент, цените стават х2 или х3.
                                За Пенсионните да не говорим, те нямат накъкъв шанс да се класират на сегашния Софикс и цени, за тях положението е още по-лошо, защото те вече са загубили прекалено време през което са натрупали повече и повече кеш, а колкото е повече, толкова по-трудна е реализацията му
                                Така повторението на 2006/2007 е в кърпа вързано
                                Много си далеч от истината колега.Продадох акции които ми донесоха почти 35 % доходност.Купих друга която се държи стабилно на пазара и ще донесе след някоя друга седмица прилично дивидентче.От друга взех днес пак прилично мазен дивидент,а основния ми пакет от няколко десетки хиляди артии на цкб е на средна 1 лв.Дали ще купя по ниско или не Потъник ми е все тая.Отдавна съм престанал да алчнея защото алчноста е детската болест на начинаещия инвеститор а аз съм старо куче .

Коментар

Working...
                                X