Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеhttp://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/0...bankite.312094
Горанов е доволен, да видим ние в понеделник дали ще сме доволни
Какво да правим с прогнозата на Монти, че Септември ЦКБ и ФИБ ще увеличавали капитал, заради препоръки от стрес тестовете, ако това не с случва, какво правим с БФБ
Доста нелепа прогноза, добре, че все по-рядко пише, че много се излага това момче
Го го ЦКБ и ФИБBulls on BSE
Коментар
-
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/0...bankite.312094
Горанов е доволен, да видим ние в понеделник дали ще сме доволни
Коментар
-
BullsonBSE,според твоето математическо уравнение кога ще се вкарат тези пари на БФБ и кой ще ги накара да го направят.Пак според твоите уравнения защо банките , които са и ИП не искат да купуват акции и тях кой и кога ще ги накарат да го направят..
.Тук си спомням един стар афоризъм, че ако Борсите са само математика, то професорите и доцентите по математика щяха да са милиардери..Доколкото си спомням, Бъфет например е счедоводител..
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSiАктивите на ПФ растат именно защото ги няма на БФБ . Явно се насочват към други алтернативи.
А БФБ пада, именно защото Пенсионните ги няма, и ниските обороти доказват това, че спадовете и безвремието на БФБ са именно заради отсъствието на Пенсионните. Което води, до загуба на доверие в системата, разклащане на системата поради неучастие, макар и минимално, както и загуба на доходност при Пенсионните - и това е видно, те не реазлизират доходност, която да защитава съществуването им и да оправдава плащането на такива високи % за управление и такси.Bulls on BSE
Коментар
-
Кире, от днес новината е, че Пенсионните вече имат активи близо 10 милиарда лева.
Преди 10 г. така гонеха 1 милиард лв. или имаме 10 пъти увеличение. Това е сериозна сума актив.
Софикс гони 10 г. дъно, лихвите по депозитите и облигациите и те са на историческо дъно
На БФБ оборота е 110 хиляди леваДоста смешно и неадекватно.
Очевидно има математическо уравнение, което няма как да излезе и не излиза.
По тези въпроси не бива да се мълчи, и мисля все повече ще се говориBulls on BSE
Коментар
-
Това е положителната прогноза с някои условия- Да се махнат политическите и администативни пречки от черешарско естество..Влезат в сила мерките на ЕС за пазара, за които говори Добрев- той не ги е измислил, а ги повтаря..Спре политиката на дефицити в бюджета и се направят реформи за които все лъжат..КФН СЕ ПРОМЕНИ КЪМ СПАЗВАНЕ НА ПРАВАТА НА МИНОРИТАРИТЕ И РАЗВИТИЕ НА ПАЗАРА..НАЙ ПОСЛЕ БАНКИТЕ И ФОНДОВЕТЕ ОБЪРНАТ ПОНЕ МАЛКО ПОГЛЕД КЪМ БФБ..Last edited by Kiro; 11.08.2016, 11:46.
Коментар
-
Щото до 2018 БФБ ще е напуснал и последния дребен, и оборото сега както се движи от дребни по 100-200 хил на ден, ще е вече по 10-20 хиляди на денФондовете и без това ги няма на БФб, съответно нямат и доходност. В разцвет са Популярните каси и Заложните къщи, вместо това да са Договорните фондове и пенсионната индустрия, които имат много предимства, които очевидно не се използват
Дайте по-сериозно, БФБ е в патова ситуация затисната в ъгъла, аз не вярвам, че това може да продължи още 2 г. Оброта и броя акции е спаднал толкова много, че не мисля, че може да пада ощеКакто отдавна ви казвам, математика вече въобще не излиза, а времето изтича
Не виждам аз още 2 г. време да тече в това русло
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКупувайте, аз съм вече 97% в акции
.По мои сметки през 2018 може да се очаква началото на по- сериозен ръст
.Дано дотогава се попремахтат всички черешарски и други пречки
Не е препоръка за нищо и никого
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМарк Фабер: S&P може да се срине с 50%
Четохте ли материалчето от Марк Фабер !??)))
http://www.investor.bg/analizi/91/a/...e-s-50-222472/
Яко нали!!))) Ако се избушат на запад с едни 50% представяте ли си какво става с париците на пенсионерите из пенсионни фондове заложили на велпапир из чужди борси !?!?!? Koй ще им вземе правоспособността тогава ? Или пак ще си живеят с пари от чужда сметка!?!? Къде е булсон да разясни математиката!?!? Само дано не се случва, че ако стигнем и до математиката този случай, може да ни се изправят косите))))) (а на някои да побелеят) ))))
Както изтече времето на стария шеф на КФН, така ще изтече и времето на застоялите депозити, на нищоправещите Пенсионни, на валутния борд и лева, и ще дойде времето да се купуват акцииСега всеки застинал в безвремието си мисли, че това ще продължи вечно и никой не бърза, но именно математиката (край на евтините акциии) и изтичането на времето ще изиграе лоша шега на всеки който чака
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСъгласен съм с теб.Преди няколко дни на морето говорих с един възрастен човек.Голям играч.Още по бай Тошево време извъртял системата с около 150 бона и нищо не купувал от страх.Разтоварил парите чак по време на демокрацията.Направил заложна къща,купил земеделска кооперация после заминал за щатите като половината година е там половината тук.Накупил имоти и земя по морето и София.Личи си че беше врял и кипял в много неща.Попитах го защо не се е занимавал с акции на борсата но той от раз отсече че в БГ това е измама.Какво да очакваме че някой скоро ще дойде като свежа кръв на борсата.
Коментар
Коментар