Отварям форума и какво да видя? Кибиците пак се изнервят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИмам усещането, че потеглихме......
Успех !!!
А аз имам чувството че потеглихте към разпродажбите и скоро ще разкарам ССВ който имам ....
Всички позиции без Хиката са на пазарен максимум...без интерес за покупки към тях...
Нужен е успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе днес борсата работеше ли ??Съдейки по злобата Ви предполагам, че вашите акции са останали в страни от това движение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе днес борсата работеше ли ??
Бачка, ама с определени акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного лошо нещо е да си трол! Пет пъти ще цитира едно и също мнение само и само да дразни някого. Ама аз се чудя на модераторите защо не ви напраскат бановете и да си почине малко форума от вас.
така става ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеКак се обърнаха нещата.
Кръговрат!
Който остават в отбора на мечките, слага каска.
В момента се чудя имам ли интернет , платфортата ми зачекна или нема сделки....
Ти какво мислиш по въпроса за каските....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОт кога имаш общо с борсови мъдрости?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯ да ми кажеш къде да сложа каска.....
тези който скачат най много после ще падат най много ако спре ралито.....борсова мъдрост....
Оборотчето се държи на предполагам на предварителни сделки в Фиб и ХИМ на нива 2,30 и 1,25 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯ да ми кажеш къде да сложа каска.....
тези който скачат най много после ще падат най много ако спре ралито.....борсова мъдрост....
Оборотчето се държи на предполагам на предварителни сделки в Фиб и ХИМ на нива 2,30 и 1,25 ....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеКак се обърнаха нещата.
Кръговрат!
Който остават в отбора на мечките, слага каска.
Оборотчето се държи на предполагам на предварителни сделки в Фиб и ХИМ на нива 2,30 и 1,25 ....
Коментар
Коментар