Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТърсих автора на материала, но не го намерих Булс(Прецак), сякаш ти си го писал
Пенсионните фондове с рекорден кеш
Но е нормално все повече хора да се усещата и да пита и задават тези въпроси.
Но освен, че Пенсионните вземат две тлъсти такси, не се казва, че вероятно ще има и трета, която е за същинската услуга - изплащане на пенсиите, които също ще е таксувано си мисля, а преди това те трябва да донест резултати, а те не носат такива, не изплащат и пенсии, а такситват и то здраво
Нама такъв бизнес, в който всичко да ти е гарантирано като приход от такси, и никой да не ти търси сметка за разултатаКФН подкрепя ниските резултати с ниските минимални доходности.
Трябва да има минимална 8% доходност, ако не можеш, си връщаш лиценза.
Нищо, кеша им тепърва ще расте не само на тях, ДАКС ще стане 13,000, ДАу 24,000, а Софикс няма как ще трябва да стане не знам 1000 ли 2000., то много кеш имат и за тяхно съжаление, трябва да го инвестират, иначе няма кой да им дава такива % за упраление на депозити и ДЦК
Bulls on BSE
Коментар
-
Търсих автора на материала, но не го намерих Булс(Прецак), сякаш ти си го писал
Пенсионните фондове с рекорден кеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА и ново дъно без продавци не става))) А продавците ги няма, защото се продадоха. Някой се мъчат сега да играят и в чужбина.))) Останаха да държат само дългосрочните. Някои са такива, заради избушените цени, т.е след като виждат, че цените са безобразно ниски - е защо трябва да продават на загуба !?!? На продалите може да им се иска, но ако да купуват не им стиска - няма как да им се получи играта))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеИма ли нещо по не рационално от това да инвестираш на бфб и да се убеждаваш че е супер. Да има, да инвестираш в Македноия
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА и ново дъно без продавци не става))) А продавците ги няма, защото се продадоха. Някой се мъчат сега да играят и в чужбина.))) Останаха да държат само дългосрочните. Някои са такива, заради избушените цени, т.е след като виждат, че цените са безобразно ниски - е защо трябва да продават на загуба !?!? На продалите може да им се иска, но ако да купуват не им стиска - няма как да им се получи играта))))
Трудно е да си на пазара, там къде няма никой или почти никой, само ти и Мажо да купувате, и всеки да вика, че това е шитТова е трудното, от от това се правят пари
Bulls on BSE
Коментар
-
Киро, както и дддд, Пипбел, Монти и т.н. на които им харесва пазара и статуквото,
да обяснят, вместо да правят сметка на репата на активните и мислещи участници,
защо след като на БФБ имаме шитове и супер дивидентни крави с яки мажовци, защо оборота на БДБ няма и 100 хиляди лева? Кой бърка с анализа и математиката, аз ли или Пазара в лицето Киро и сие? Нима не трябва да има големи обороти да се разкешват шитовете, които са според Киро 30 от 40 компании от БГ40, които са на 10 г. дъно, както и целия Софикс, или не трябва ли да се куповата тези могъци бастиони като Спийди на 200 милиона пазарна капитализация, или СФИ на 80+40 или колко милиона кредити, или АТЕРА, дето си разпродаде портфейла, но е още на 200 милиона пазарана капиталицияЗащо не става оборот с тях и МЦХ, и Планината
Аз знам, защо, защото матаметиката за инвеститори е проста работа, но не е за прости хора и такива дето шменти-капели са им само в главата
Та Киро, обясни защо оборота няма 100 хилядиBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеРали без гориво не ставаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение+1
може да се чака минаването на голям пакет а не че мажо се е засилил да подпира позицията от любов към спекуланта...ама както се казва всеки трябва да вярва в нещо...особено когато става дума за рали и то на БФБ
гледай какво ще се случи следващите 12 месеца
не е препоръка ---> имам акции, имам и репо
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи пък имаш ли нещо.Нали ти гръмнаха репата едва ли имаш артии.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение+1
може да се чака минаването на голям пакет а не че мажо се е засилил да подпира позицията от любов към спекуланта...ама както се казва всеки трябва да вярва в нещо...особено когато става дума за рали и то на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКазвал съм и преди, най-боли от пропуснати ползи, особено ако си продал на дъно"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПочваме ли ги? Ще им набиваме ли канчетата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРалито свърши ощИ преди да е почнало лошото на БФБ е че част от акциите се крепат и като дойде ентусиазМа по някоя позиция в другите маджо хич не е Интесуууазиран да вкарва още кеш да пълни гушите на спекулантите..Спекулантите купуват акции за да ги продадат на мажо през 10%....само че и мажо нахитре....Bulls on BSE
Коментар
Коментар