Първоначално изпратено от absd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНикой не се заяжда .магазини бол .нали като купим трябва и да го продадем а не да набучим едни пари за години напред,.я влези някой в магазина отново за сега купувачите предпочитат другите магазини с повече артикули и повече налични и хубави стоки ,нали знаеш клиента с кеша е цар, магазини бол
на този нашия магазин са му много прашни витрините...та ще трябва доста лъскане да падне за да видим отново небето или поне сияещото слънце"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз не съм на пазара за една година бе пич. Мога и 2-3 г. да стискам зъби и да чакам пазара да види това което аз съм видял, но знам че когато това се случи чакането ще си е заслужавало. Да чакаш 3 г. за 200% доходност според мен си е добра оферта и ме устройва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеБатя, ще ти дам пример с...теб!
Колко години са ти замразени средствата в една банкова позиция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеВие като сондирате, не знам с какво го правите, но май пропускате/нарочно или не/ едни приятни движения при БРЕФ, Хим,Неохим, ПИБ, ЦКБ, Гагарин и т.н. Но като седите в магазина само за да се заяждате с тези които си пазаруват така ще е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеВие като сондирате, не знам с какво го правите, но май пропускате/нарочно или не/ едни приятни движения при БРЕФ, Хим,Неохим, ПИБ, ЦКБ, Гагарин и т.н. Но като седите в магазина само за да се заяждате с тези които си пазаруват така ще е.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПарите са в ръката ми, въпроса е:
Да ги прибера обратно в джоба или да купя нещо?
Май и аз се опитвам, да разбера БФБ мотивацията си..
Тук предпазливостта ми е правило №1, защото става въпрос за
много дълго време затваряне на пари при грешен ход или минимална загуба при навременен изход.
Ниска ликвидност, липса на движения, липса на доверие, липса на чужди инвестиции. Ръката се прибира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеИскат да се срути и да купят за жълти стинки, толкова имат хоратаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Last edited by inta53; 26.08.2016, 19:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе като БФБ ви е трън в очите и като сте толкова успешни на чуждите борси за чий *** се навирате в тази тема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеВие като сондирате, не знам с какво го правите, но май пропускате/нарочно или не/ едни приятни движения при БРЕФ, Хим,Неохим, ПИБ, ЦКБ, Гагарин и т.н. Но като седите в магазина само за да се заяждате с тези които си пазаруват така ще е.
Така ще се лъжем, ще бием мечета без видим резултат..
Като дойде момента, вътрешният усет сам ще натисне бутона.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКато имаше печалби, коментирахме печалби.
Бизнес и апартаменти съм направил с печалби от борсата.
Сега от една година назад движение няма.
Като се появи движение, ще купувам и ще продавам.
В момента няма да купувам.
За това са форумите (говорилни в превод), за да си говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПри вас няма сондиране или проучване, а дразнене на хората, което не е свързано по никакъв начин с инвестиционния процес. Вие не коментирате печалби на компании, раздадени или очаквани дивиденти и други подобни неща, а плюете целия пазар. Това ли е инвестиционен процес? Така ли сондирате? И на чуждите пазари ли ползвате същия подход?
Бизнес и апартаменти съм направил с печалби от борсата.
Сега от една година назад движение няма.
Като се появи движение, ще купувам и ще продавам.
В момента няма да купувам.
За това са форумите (говорилни в превод), за да си говорим.The strongest stand last.
Коментар
-
При вас няма сондиране или проучване, а дразнене на хората, което не е свързано по никакъв начин с инвестиционния процес. Вие не коментирате печалби на компании, раздадени или очаквани дивиденти и други подобни неща, а плюете целия пазар. Това ли е инвестиционен процес? Така ли сондирате? И на чуждите пазари ли ползвате същия подход?
Коментар
Коментар