„Хотели как лучше, а получилось как всегда“ - абе ще ги разберете вие руснаците!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПърво изчезна волатилността. Дали маркетмейкъра закова права черта на 510 или беше естествен процес ми е трудно да кажа. Като няма волатилност няма и спекуланти. Тях като ги няма си отива и ликвидността защото няма кой да прави сделки. Това качва рисковата премия и спреда се разширява. Нормален процес. Другата седмица ще има някаква ликвидност породена от отчетите.
Проблема на борсата е липсата на спекуланти. Инвеститори бол. В общи линии риска причинява волатилност. Тя създава възможност за печалба, която привлича спекуланти, които правят ликвидност и свиват спреда. Това прави живота на инвеститорите по-лесен. Риска идва по две направления ливъридж и новини. Трябват ни повече възможности за дълг, къси и много новини. В общи линии да създадем същата инфраструктура като на развитите пазари. Ние постоянно пробваме едно и също очаквайки разлучен резултат. ЕРП оказаха краткосрочно влияние върху пазара защото акциите се паркираха в дългосрочните. Същото ще се случи и с листването на държавните предприятия.
Както и Айнщайн е казал . Какво е лудост :
Лудост е да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПърво изчезна волатилността. Дали маркетмейкъра закова права черта на 510 или беше естествен процес ми е трудно да кажа. Като няма волатилност няма и спекуланти. Тях като ги няма си отива и ликвидността защото няма кой да прави сделки. Това качва рисковата премия и спреда се разширява. Нормален процес. Другата седмица ще има някаква ликвидност породена от отчетите.
Проблема на борсата е липсата на спекуланти. Инвеститори бол. В общи линии риска причинява волатилност. Тя създава възможност за печалба, която привлича спекуланти, които правят ликвидност и свиват спреда. Това прави живота на инвеститорите по-лесен. Риска идва по две направления ливъридж и новини. Трябват ни повече възможности за дълг, къси и много новини. В общи линии да създадем същата инфраструктура като на развитите пазари. Ние постоянно пробваме едно и също очаквайки разлучен резултат. ЕРП оказаха краткосрочно влияние върху пазара защото акциите се паркираха в дългосрочните. Същото ще се случи и с листването на държавните предприятия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеКато "по команда" се оттеглиха офертите купува... и пак зейнаха спредовете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПолитиканите пак смразиха борсата. Много объркани типове. Един изборен закон не могат да подредят, тръгнали сложни избори да правят. Пак ще има шаш и паника. Май до късна пролет ще клечим в тръстиката. Що ли не пуснаха бургазлията да стане софиянец. Щехме фърчим нагоре още 7 ноември - годишнина от ВОСР. И то не с халосни залпове.
+101
То да беше само изборния закон....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеКато "по команда" се оттеглиха офертите купува... и пак зейнаха спредовете!
Коментар
-
Точно така. Никой на никого не трябва да вярва, защото тук всеки има за цел да прибере парите на другия.Колкото и брутално да звучи това е самата истина. Аз самия не вярвам на никого. Ма то и на кого да вярваш???
Тук не сме приятели, а състезатели. Знам че много хора не харесват и не одобряват това което пиша, но не ми пука. Аз съм такъв и не смятам да се променям заради тях.
наздраве на всички!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеТочно като форумните мечки
всеки си плямпа каквото му оттърва и никой на никого не вярва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТова не е мечка а някакъв киртак облечен в меча кожа.Тая "мечка"прави човешки
майнмуджелъци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
маймуджелъци.Last edited by Grosss; 18.10.2016, 20:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениепонеже не искам да слизам на нивото на някои писали малко по надолу ще кажа следното: бил съм мечки, бия мечки и ще бия мечки
Айде много ви здраве!
A Fight Between Man And A Bear (At the end the bear trys to fuck the man)
Знаем
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКво става тук кинтите свършиха с тях и Оптимизма
Тепърва много кинти ще влизатСега си чакаме отчетите
Коментар
Коментар