Първоначално изпратено от _1912_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз съм безгрешен на много места ...за разлика от теб.
Продаде ли че нали беше маркер на спада.....
софикс вече е на минус....верно си предвестник на всичко лошо....
На дълъг път се тръгва с малка крачка и се правят чести спирания за почивка...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеосвен драскането на глупости във форума, де
тука си безгрешенза разлика от теб.
Продаде ли че нали беше маркер на спада.....
софикс вече е на минус....верно си предвестник на всичко лошо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКоКо каза .... хазартната общност ли.....
Червено ,черно и червено вино снощи пих .....и нищо не остана ....
грешка след грешка , година след година ............... накрая нищо не ти остана...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениесега други въпроси стоят пред инвестиционната общност, а за тези без пари остава да правят залагания като няма с какво да се включат
Червено ,черно и червено вино снощи пих .....и нищо не остана ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеДнес пак ще има лупканеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам за мечетата но нещо блокирахте в момента ....
Дръжте ъпъри зад вас целото борсово войнство........
Тук с неколко приятелчета правим залагания ако не тръгнете още нагоре ,кой акции от другите индекси ще се продават с промоции и дали ще има софиксови ....НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеВълната е доста силнаМечетата ще бъдат депресирани дълго време
Дръжте ъпъри зад вас целото борсово войнство........
Тук с неколко приятелчета правим залагания ако не тръгнете още нагоре ,кой акции от другите индекси ще се продават с промоции и дали ще има софиксови ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеВярно е за радост не са много пари затворените там,но като не ги разбирам навън избирам "българското".Пробвах и там с едни CFD-та но не ми се получи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЗа да се получи си трябва много четене, много чакане и много труд, всеки ден, ден след ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеВярно е за радост не са много пари затворените там,но като не ги разбирам навън избирам "българското".Пробвах и там с едни CFD-та но не ми се получи
За да се получи си трябва много четене, много чакане и много труд, всеки ден, ден след ден.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар