Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеГлупости, няма да се лъжем сега я! Всичко продадох и сега седя, и рева пред компютъра. Зле ми е и ти завиждам на красотата, ума и куража!
Добре е, че България има хора като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеСега да не вземеш и ти да ни обясняваш че си купил на дъното?Недей моля ти се,че много станахте
Глупости, няма да се лъжем сега я! Всичко продадох и сега седя, и рева пред компютъра. Зле ми е и ти завиждам на красотата, ума и куража!
Добре е, че България има хора като теб.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАз съм тук, борсата по ми харесваше на 360. Тогава си беше по-добре!
Най-малкото на онези нива доходността от дивиденти си струваше.Недей моля ти се,че много станахте
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСлучайно да се намира един песимист "за цвят".....
пп 4% не е нормален ръст за сегашната ситуация....На какво се дължи не знам и не ме интересува, но ужасно ме кефи !
Най-малкото на онези нива доходността от дивиденти си струваше.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИменно .... Не му простиха на Черешаря, че се опита да им гушне паричките
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее гасси якия ръст, дали пак ще видя такова нещо!?!?!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАко е така- какво ли е ставало между тях и байхуйчовците зад кулисите...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеМен нещо ме притеснява в тази цялата еуфория!
Като изключим 15-те компании на Софикс (и то не всичките) нищо друго не е пораснало нито с процент (с изключение на 3-4, които имат силкни корпоративни новини), откакто започна "ръста" на Софикс... Все пак има още над 200 компании..
Естесвено по-старите и опитни доста време предубпреждавахме, за бога братя не купувате дивидентните шитове и не си продавате акциите където компания си работи, а се търгува на 5-10 г. дъни, щото веднъж продадеш ли за без пари си аут и после пропуснатите ползи болят повече от примерно виртуалана загуба, ако котировките са се понижили
Така, че много се притесняват, защотото много се разпродавахме, държахме кеша прекалено дълго, а Пенсиите си намериха лесен вход към пазара, но има още много много да инвестират, за да върнат доверието в себе сиBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИнтересно дали днешното решение на пенсионните е свързано с резултата от изборите ...
Коментар
Коментар