IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Брейй бичета, да не се уморихте от ралито миналата седмица и сега още да спите че да събирате сили? Хайде ставайте и пийте по едно силно кафе, че току виж меците пак изпълзели от хралупите си
    А и сам бик, корида не прави!
    Бе то ясно че бфб бичето стадо си е калпаво, ма не се отчайвайте....я каква яко бича новина е излязла днес, идния месец ще има излитане без бб и черешаря...
    Вероятността тази екскомун киким...а да спечели от раз е минимална....колкото и да е кофти матр'яла - чак пък толкоз - надали

    Премиерът Бойко Борисов се закани, че ще си хвърли оставката, ако ГЕРБ със своя кандидат за президент Цецка Цачева не спечели президентските избори на първи тур, пише Dnes.bg.

    "След първия тур на изборите, ако ГЕРБ не спечели, още вечерта ще имате моята оставка и на целия кабинет, защото първият тур е важен, там се мерят партиите, а след това започва пазарлък за подкрепа и за други неща", коментира той.

    Коментар


    • Абе, XETRA не работи днес. Къде ги редим артиите?

      Коментар


      • Дебнат в храстите и се услушва за заблудени мечки за да ги нападнат. Скора пак ще има атака.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Брейй бичета, да не се уморихте от ралито миналата седмица и сега още да спите че да събирате сили? Хайде ставайте и пийте по едно силно кафе, че току виж меците пак изпълзели от хралупите си
          А и сам бик, корида не прави!
          обикновенно умират по 5 - 6
          това в коридата де
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

          Коментар


          • Брейй бичета, да не се уморихте от ралито миналата седмица и сега още да спите че да събирате сили? Хайде ставайте и пийте по едно силно кафе, че току виж меците пак изпълзели от хралупите си
            А и сам бик, корида не прави!

            Коментар


            • Да много силен тренд се заформя а ако иска държавата да продава дялове на държавни фирми преди това трябва да има силен ръст и ликвидност. Много силен сигнал е промяната на нагласата на държавните органи.

              Успех бикове! Първите ще видим най големи ръстове!!!

              Коментар


              • През 2017 ще бъде факт и втори ETF, базиран върху SEE Link – индекса SEE LinX. По думите му ще има още един ETF, който ще трябва да пълни български акции. "Това са два много силни катализатора за малък пазар като българския. Последното нещо, което ще катализира подема на капиталовия пазар в България още повече, е очакваният старт на търговията на ДЦК през 2017, допълни Скарлатов.

                Коментар


                • Анализатори вече говорят за нови таргети за SOFIX в зоните около 600 и 800 пункта

                  Има сериозен фундамент зад възхода на БФБ Илиян Скарлатов
                  Last edited by tony1975; 02.10.2016, 09:25.

                  Коментар


                  • Днес в Boom and Bust ще поговорим за развитето на българския капиталов пазар. На какво се дължи седмичният подем на БФБ и възхода на Софикс? Отговорите от управляващия партньор в Mane Capital Ilian Scarlatov. В четвъртък се навършиха 135 години от раждането на големия икономист и фиолософ Лудвиг фон Мизес. Какво по подходящо отбелязване на този рожден ден от издаването на книгата на Мизес "Всесилната Държава : възходът на тоталната държава и тоталната война" на българския пазар. Какво пише в тази книга и защо е важно да я прочетем ще ни каже доц. Александър Ганчев, преподавател по финанси в Стопанска академия „Димитър А. Ценов”, Свищов. Започваме точно в 21.00 часа по Bloomberg TV Bulgaria

                    Коментар


                    • Пичове, след уикенда серията продължава. !
                      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Министерството на финансите очаква салдото по консолидираната фискална програма (КФП) на касова основа за деветмесечието на 2016 г. да бъде положително в размер на 3.388 млрд лв. (3.8% от прогнозния БВП), съобщиха от ведомството.
                        Кабинетът бави разходи за близо 5 млрд. лв.

                        Излишъкът в бюджета се увеличил през септември до 3.4 млрд. лв.

                        Цветелина Йорданова | 19:18 | 30 септември 2016 | 1 коментар


                        Кабинетът бави разходи поне за около 4.8 млрд. лв. До края на август държавата е реализирала едва 21.3% от капиталовите си разходи за годината, които са основно за ремонти и строителство.

                        Това става ясно от месечния бюлетин за изпълнението на бюджета към 31 август, публикуван от финансовото министерство в петък.

                        Във финансовия план на държавата за 2016 г. са заложени капиталови разходи в размер на 6.088 млрд. лв., като до края на август са реализирани едва 21.3% от тях, тоест 1.303 млрд. лв.

                        Общо разходите към 30 септември са за 22.3 млрд. лв., което е с 1.2 млрд. лв. по-малко от миналата година и представлява 64% от годишния разчет.

                        "По-ниското усвояване на разходите през първите осем месеца на годината е свързано преди всичко със забавяне при капиталовите разходи (основно по сметките за средства от ЕС), което се дължи от една страна на ниското усвояване през началния етап на изпълнение на проектите по новия програмен период – 2014-2020 г., и от друга – на изместване на голяма част от капиталовите разходи в последното тримесечие на годината поради технологични и процедурни фактори", се оправдават от финансовото министерство.



                        Не е ясно обаче как за оставащите три месеца до края на годината хазната може да навакса ефективно капиталови разходи в размер на 4-5 млрд. лв.

                        Именно изоставането на харчовете е и основната причина за продължаващия ръст на излишъка в бюджета. Той се е увеличил и през септември, като в края на месеца достига 3.39 млрд. лв. или 3.8% от БВП при планиран дефицит от 2%. Само по европейските средства се отчита излишък в размер на 1.6% от БВП.

                        За сравнение към 30 септември 2015 г. бюджетът беше "на плюс" с 633 млн. лв.

                        Общо приходите в хазната към края на септември са с 1.5 млрд. лв. повече в сравнение със същия период на 2015 г., съобщиха още от финансовото министерство.

                        Ръстът спрямо предходната година се дължи на по-високите данъчни и неданъчни приходи, които нарастват с 1.94 млрд. лв., докато постъпленията от помощи са по-ниски.

                        Към края на август тази година фискалният резерв е в размер на 14.5 млрд. лв., отчитат още от финансовото ведомство.


                        Коментар


                        • Министерството на финансите очаква салдото по консолидираната фискална програма (КФП) на касова основа за деветмесечието на 2016 г. да бъде положително в размер на 3.388 млрд лв. (3.8% от прогнозния БВП), съобщиха от ведомството.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Въпреки че да ви кажа трейдъри от цял свят много много тия ръстове не ме кефят щото след тях автоматично мутрите и проститутките в бегето се развъждат кът хлебарки .ама малко да оберем паричките на ташака и монтьо и след това ще съсеча всичко в бегето до крак.хяхяхяяяяяя
                            Време е да минеш на истинска платформа и да търгуваш с реални пари.Ти с тия демо компютърни игри стана смешен.Никой не те приема на сериозно мен.А и как да вземеш на другите парите като нито имаш пари нито си толкова умен .

                            Коментар


                            • Стига бе,до изборите в САЩ едва ли ще допуснат апокалипсис.Целият октомври
                              ще е спокоен,че вероятно и половината ноември.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Разминахме ли се с апокалипсиса

                                За сега да ,да видим как ще сме в понеделник

                                Коментар

                                Working...
                                X