If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мисля че говориш за ниво около 620? Вероятно април-май след нови избори и при сформирано правителство...(няма да слагам замечтана икона ЗАЩОТО СА ГРОЗНИ)
Много се моля борсата да се абстрахира от политиката доколкото е възможно, защото аз лично нямам представа какво правителство ще се прави пролетта! Иначе забелязвам, че болшинството от по-опитните участници действително са оптимисти. Много е трудно обаче за човек като мен, който през 80% от времето си на борсата е свикнал да гледа само сривове да бъде също такъв. И така се оказвам в ситуация, в която мойто аз казва, че цените са на предела си, но от друга страна осъзнавам, че е много тъпо да пренебрегвам мнения на хора с много по-голям опит, с много повече успехи в тази област и т.н. Затова реших да направя нещо хибридно - да инвестирам всичко, за не гледам тъпо ако се окажат прави /тъй като и без това ми е безкрайно трудно да държа кеш/, но в по-"стабилни" артии. Бих спечелил много по-малко, но все пак бих бил по-доволен от себе си, отколкото да държа кеш и да гледам отстрани. Ако тръгне надолу - е, с това съм свикнал
ок , 620 ... ще е интересно да се направи анкета какво очакват форумци по темата - дали ще преминем 620 и кога? Аз залагам към края на януари SOFIX > 620
на мен ще ми е интересно и като дойдат изборите къде ли ще е !? Защо не и 720!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
мисля че говориш за ниво около 620? Вероятно април-май след нови избори и при сформирано правителство...(няма да слагам замечтана икона ЗАЩОТО СА ГРОЗНИ)
ок , 620 ... ще е интересно да се направи анкета какво очакват форумци по темата - дали ще преминем 620 и кога?
да видим дали това (610) ще ни затрудни - много стари кучета са убедени, че ако минем това ниво ще влезнат доста желаещи за бързи печалби... и да дойде еуфорията на балона
да видим дали това (610) ще ни затрудни - много стари кучета са убедени, че ако минем това ниво ще влезнат доста желаещи за бързи печалби... и да дойде еуфорията на балона
Тренда, но кой тренд!!? Докато сме под 610-20 сме подвластни на този от последните 8 години !! Чак след тия нива ще има тренд !! Щото това до сега му викат рейндж, но всичко ще съвпадне с изборите, а дали ще се влоши до тогава ще видим какво правителство ще ви предложи новия !!
И така, нищо ясно няма!! Мажоритарите ни с нищо не са се променили!!!!
Коментар