Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не знам защо призоваваш за мир след като аз не водя война с теб ....... аз не ти правя забележки как пишеш и един културен човек не би следвало да настоява някой друг да се промени по твой критерий
нападаш ме и после призоваваш за мир ..... ще се въздържа да дам оценка на поведението ти...
благодаря за непоисканата помощ ...... няма как да се възползвам по обясними причини...
кои сте вие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Peace.
нападаш ме и после призоваваш за мир ..... ще се въздържа да дам оценка на поведението ти...
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеПросто се опитвам да ти помогна да завършиш 7 клас. Не се отказвай!
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеС теб сме!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
ех, тази тежест, бе
в съседната тема където пак тежеста те мореше ти отговорих и сега пак така ще ти отговоря:
на моите леки, неангажиращи и неграмотни мнения само главните букви им липсват за тежест
чудя се как да ти помогна и единствения съвет който мога да ти дам е:
сложи ме в игнор-листата ........ по този начин ще имаш възможност да четеш само избрани от теб грамотни автори
успех
Просто се опитвам да ти помогна да завършиш 7 клас. Не се отказвай! С теб сме!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеПолки, не се сърди, но пишеш много неграмотно. Така мненията ти нямат тежест.
в съседната тема където пак тежеста те мореше ти отговорих и сега пак така ще ти отговоря:
на моите леки, неангажиращи и неграмотни мнения само главните букви им липсват за тежест
чудя се как да ти помогна и единствения съвет който мога да ти дам е:
сложи ме в игнор-листата ........ по този начин ще имаш възможност да четеш само избрани от теб грамотни автори
успехfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
А дано, ще се радвам да е така. Засега не виждам промяна в инвестиционната среда и сантимент. Затова и съм с нулево участие на БФБ.
Но бих участвал при наличие на възможности. Към момента дивидентите са в застой и не мисля, че могат да компенсират капиталовите загуби.
успех на другите пазари все пак...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеСега, щом сте гласували вече, как го виждате?
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеКакво хорце ще играем утре, бичо или мечкино?
аз съм оптимист и смятам, че съвсем скоро хорото ще обърне посоката си ........ няма вечна нощ и винаги идва ден дори и след най-тъмната вечер...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеСега, щом сте гласували вече, как го виждате?
Какво хорце ще играем утре, бичо или мечкино?
- 1 like
Коментар
-
според мен грешиш
не от "От Октомври 2017 някои чакат промяна на БФБ." ........ сигурен съм, че има хора които "От Октомври 2007 някои чакат промяна на БФБ."
а тя не идва и не идва промяната за тези хора
промяната идва и си отива, а някои индивиди така и не разбират, че е била тук ........ но тези индивиди да ги оставим настрана...
в заключение ще напиша:
промяната идва в най-неочаквания момент и може да дойде от всяка една страна, и най-вече откъдето най-малко очакваш...
Но бих участвал при наличие на възможности. Към момента дивидентите са в застой и не мисля, че могат да компенсират капиталовите загуби.
Коментар
-
Надали! От Октомври 2017 някои чакат промяна на БФБ. Няма откъде да дойде.
не от "От Октомври 2017 някои чакат промяна на БФБ." ........ сигурен съм, че има хора които "От Октомври 2007 някои чакат промяна на БФБ."
а тя не идва и не идва промяната за тези хора
Няма откъде да дойде.
в заключение ще напиша:
промяната идва в най-неочаквания момент и може да дойде от всяка една страна, и най-вече откъдето най-малко очакваш...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеИнтересното е, ако БФБ скочи с 20+ процента дали някой ще се оплаква тук. Just saying...
И ще каже ли: Ебати яката държава -- борсата скача, значи държавата е СУПЕР!
Тя го направи преди 4-5 години и пак държавата си ни беше "смотана".)
Зависи! Зависи дали се интересуваш от моментната или краткосрочната картинка, или хоризонтът ти е по-далечен.
Няма промяна на това, което мислех и преди 5г. Парите, които излязоха от една катурната банка дадоха отражение, но когато причините да се случи това се крият, хоризонтът е такъв, какъвто го виждаме днес
Коментар
Коментар