Оборота за сега 7 милиона браво
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
не знам кой какви новини ще изтърси..... чудя се какво ли ще стане декември като започнат да се смятат годишни доходности и след това началото на следващата година ако започнат да купуват фондовете както беше януари 2013 и януари 2014.....и продължавам да се чудя....като го пожелавам на всички настоящи и бъдещи акционери на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеУтре ,новините накъде ще ни завеят?
ЕТФ - а дали тях чака ?....като го пожелавам на всички настоящи и бъдещи акционери на БФБ
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
А ти щастливия колко артии имаш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Абе остави го тоя нещастник с 1000 артии в борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mr_nikolov Разгледай мнениеАйде, затвори борсата и почна меренето на ... портфейли
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
ние купувахме с последните си стинки акции и репа сключвахме ...................... а някои тухли и бетон си купиха по същото време...
всеки по различен начин чувства играта
Коментар
-
За кравата в атака изпращам снимчица да види докато чакам обяда къде чета форума на Инвестор.Понеже съм блял
Last edited by Ташунко със сапа; 30.11.2016, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ся ще ти припомня някои съвети по това време....
- залагаш новата тухла
- купуваш акции
- правиш репо на акциите
- после репо на репото
след това вземаш един бял чаршаф и бавно, бавно се отправяш към реката....Тя е плитка, да, но така мъката ще продължи по-дълго....Някой ден ще правят филми за мутренските и борсовите времена. Ще се забавляват потомците. Аз при мутрите не съм се пъхал, но така отстрани и полечка поседях до борсата и тук-таме надничах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511 Разгледай мнение
Като 2006-2007 няма да се получи но нещо подобно и аз мисля че ще стане.На борсата скоро ще започне да властва алчноста , сега има много наблюдатели още. Депозит банка няма доход , имот горе долу същото 4-5 % год. но тук ще става все по интересно. Само черешаря да го няма и дрисливи политици да се бъркат да ядат ла.на и всичко ще е ок.
Коментар
Коментар