IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оборота за сега 7 милиона браво
    бавно и тихо нагоре

Коментар

• Днес ще има ли лупкане на мечета?
      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение

не знам кой какви новини ще изтърси..... чудя се какво ли ще стане декември като започнат да се смятат годишни доходности и след това началото на следващата година ако започнат да купуват фондовете както беше януари 2013 и януари 2014.....и продължавам да се чудя ....като го пожелавам на всички настоящи и бъдещи акционери на БФБ
        Ами утре е 1 декември и май трябва да има новини за най-големите играчи на БФБ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
          Утре ,новините накъде ще ни завеят ?
          ЕТФ - а дали тях чака ?
          не знам кой какви новини ще изтърси..... чудя се какво ли ще стане декември като започнат да се смятат годишни доходности и след това началото на следващата година ако започнат да купуват фондовете както беше януари 2013 и януари 2014.....и продължавам да се чудя ....като го пожелавам на всички настоящи и бъдещи акционери на БФБ
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Утре ,новините накъде ще ни завеят ?
            ЕТФ - а дали тях чака ?

Коментар

• Порки виж от къде те чета понеже си много забавен

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение

А ти щастливия колко артии имаш ?
                Ееее по-малко са от твоите чочо Владко.Ти си патрон.Моите са достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Абе остави го тоя нещастник с 1000 артии в борсата.
                  А ти щастливия колко артии имаш ?

Коментар

• Тоя сайт напълно се е бъгнал.Някой знае ли как се качват снимки с нормална големина че нищо не се вижда от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от mr_nikolov Разгледай мнение
                      Айде, затвори борсата и почна меренето на ... портфейли
                      Направо мерене на други неща.Ами много отворковци че трябва да ае слагат на място иначе се самозабравят.

Коментар

• Айде, затвори борсата и почна меренето на ... портфейли

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

ние купувахме с последните си стинки акции и репа сключвахме ...................... а някои тухли и бетон си купиха по същото време...

всеки по различен начин чувства играта
                          Така е някой репа сключвахте с Хима и сега ще стоите на 1.60 на котва а други накупихме имоти на морето и пари за артии имахме и сега бизнеса работи докато се печем по бреговете в близост до Карибския коралов риф

Коментар

• За кравата в атака изпращам снимчица да види докато чакам обяда къде чета форума на Инвестор.Понеже съм блял
                            Last edited by Ташунко със сапа; 30.11.2016, 20:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ся ще ти припомня някои съвети по това време....
                              - залагаш новата тухла
                              - купуваш акции
                              - правиш репо на акциите
                              - после репо на репото

след това вземаш един бял чаршаф и бавно, бавно се отправяш към реката....Тя е плитка, да, но така мъката ще продължи по-дълго....
                              Някой ден ще правят филми за мутренските и борсовите времена. Ще се забавляват потомците. Аз при мутрите не съм се пъхал, но така отстрани и полечка поседях до борсата и тук-таме надничах.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511 Разгледай мнение

Като 2006-2007 няма да се получи но нещо подобно и аз мисля че ще стане.На борсата скоро ще започне да властва алчноста , сега има много наблюдатели още. Депозит банка няма доход , имот горе долу същото 4-5 % год. но тук ще става все по интересно. Само черешаря да го няма и дрисливи политици да се бъркат да ядат ла.на и всичко ще е ок.
                                Е, верно, тогава беше "един път в живота".

Коментар

Working...
                                X