If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей това е да гледаш оптимистично на живота.. каквото и да се случи ти все да си доволен.. така не се мъчиш да правиш анализ и да си напъваш сивото вещество.. Еееех, живот си живееш ти!
Ей това е да гледаш оптимистично на живота.. каквото и да се случи ти все да си доволен.. така не се мъчиш да правиш анализ и да си напъваш сивото вещество.. Еееех, живот си живееш ти!
Да ти кажа моите действия до момента са горе долу като на бика в атака, но с тази разлика че от капиталовия ръст съм кеширал на оределени нива гонейки си таргетите......и аз все още имам акции макар и не толкова бройки както в началото на ръста..........и да спадне ще влизам пак на определени нива и да се качва ще печеля......все ми е тая моето го прибрах последната година
Аз ще се радвам борсата да направи даже и 50% ръст, защото все още имам акции за продажба но в случай че има корекция ще гледам да наместя кеша. Така че аз не се притеснявам в коя посока ще се движи пазара.
Аз ще се радвам борсата да направи даже и 50% ръст, защото все още имам акции за продажба но в случай че има корекция ще гледам да наместя кеша. Така че аз не се притеснявам в коя посока ще се движи пазара.
То в твоя случай ,може да излезе да купиш на ВръО.....
Три годи лая за бичи маркет и като стана ,след първия месец стана мечка ,сега пак ли три години ще лаеш за мечи маркет за да купиш ,то Евгени Михайлов с това да идват танковете ,Ще вика на жълтите павета да Идват чалмите и фереджетата....Ти мечки викаш....
Ша та затворя при някоя Гризли в зоологическата градина....
Да видиш какво е мЕчка а не да си Хамелеон....
Коментар