If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки друг , но не и мутромилиционерите черешари.Те на два пъти скапаха Борсата и изгубихме много..Без да покажем ефективна борба с корупцията няма да дойдат наистина големите инвеститори за траен растеж..
Оптимизъмът за предстоящата седмица ми е, да прочета обявените предложения за разпределението на 2/3 от очакваните ~43Клв. дивиденти за 2016г. от 6те основни компании в/у които работих, както и същата да завърши с изненада - "Да България" с над 8 изборен% !
Другата седмица имаме избори! Какви са ви очакванията за БФБ и за изборите?
От това което виждам засега май е по вероятно БСП да вземе властта в коалиция с ДПС и АБВ и евентуално подкрепа от ОП. Като десен човек вече съм казвал многократно моето мнение против левите но май това е най вероятният сценария в момента.
Българският пазар има слаба корелация с политическата дейност. Това са поредните избори, а не фалитът на структуроопределяща банка. Дори и при "избори до дупка", SOFIX ще расте. Вече с какво темпо, това е друг въпрос.
Апропо, то и развитите пазари не се интересуват кой знае колко от избори и референдуми. Виж, ако "Лемън Брадърс" и "Мерил Линч" фалират, ще се усети.
Не знам кои тъпаци ще са. Читавите няма да имат власт да управляват - дори РБ вече ме дразнят, тоя Божо Лукарски горкия толкова се е харесал и си вярва... Лично, макар и прогнозите да сочат че не влизат съм решил да подкрепя Да България и Влади Панев.
Аз очаквам пък приятни цифри в отчетите на СОФАРМА, МОНБАТ, че дори и в БРЕФ, виж с Албена не знам какво да очаквам - те хронично са на загуба, ама няма ли да продадат някой от активите на холдинга?
От това което виждам засега май е по вероятно БСП да вземе властта в коалиция с ДПС и АБВ и евентуално подкрепа от ОП. Като десен човек вече съм казвал многократно моето мнение против левите но май това е най вероятният сценария в момента.
БСП , плюс Каракачанов , с подкрепата на ДПС в зала .....
Ако БСП е първа.....
Да гласуваш за РБ трябва да си дебил или да не те интересува политиката ....
Същото и за Черешаря.....
Те бяха готови на всичко за да са във властта и няма да минат 4 % според мен....нито Радан ,нито Христо Иванов ще минат и те 4% ..
Което е лошо че на Борисоф ще се вдигне резултата ..
Аз пък си мисля, че ще е ГЕРБ + Патриотите + Марешки + РъБъ-2. Тази твоя комбинация Патриотите с ДПС не я виждам като вероятност.
За БФБ си мисля, че ще е в режим на изчакване с малко сделки и обеми освен ако покрай фонда не влезе нещо. После каквото и да стане на изборите ще има спекули и ще предруса за ден-два, а после пак нагоре. След това идва април и с него и Мисия Лондон
+1
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Много неща съм чел. Не съм съгласен, че алчността е по-силна от страха. По-скоро е обратното. Затова понякога на борсите има паника и масови разпродажби.
Алчноста и страха от загуба са едно и също нещо )) различни степени на оценка на пазара в случая ..... хаха
Ситуацията с грешното изчисление на водещия борсов индекс "SOFIX" е много подозрителна, заяви в интервю за "Хоризонт" журналистът от "Инвестор.бг" Мариян Йорданов. Той публикува материал, на базата на който Комисията за финансов наздор започна проверка на...
Кой друг актив ще ти даде ли за 5 месеца 40% процента, както стана тук..Какво пречеше да си в акции и да си растат и когато дойде време за ИПО да продадеш..Ами сложи ги в банка за да си по сигурен или ги закопай в градината.. Спирам да пиша , защото тук не е училище, а ти твърдиш, че всичко знаеш и много си чел..Да си жив и здрав , но гледай и малко в джоба да има, защото досега повече на приказки го докарваш и не си успешен с тези продажби..
И ЗАЩО СЛЕД ПАНИКАТА ТЕЗИ СЪЩИТЕ ХОРА ПАК ЗАПОЧВАТ ДА КУПУВАТ И ДА НАДУВАТ БАЛОНА ДО НОВИ ВЪРХОВЕ..
Това , че си мислиш , че си чел много и знаеш всичко ще ти донесе само нещастия на Борсата..На такъв човек какво да кажеш освен да пожелаеш да е жив и здрав.. Сега да видим на колко след продажбата си ще можеш да купиш акциите , които продаде..Или пак ще лъжеш, че си много доволен и ги биеш..То себе си лъжеш накрая..
защо да купя акциите които съм продал? не може ли да купя други акции или някакъв друг актив? не мога ли с тези пари да участвам в някое IPO например?
И ЗАЩО СЛЕД ПАНИКАТА ТЕЗИ СЪЩИТЕ ХОРА ПАК ЗАПОЧВАТ ДА КУПУВАТ И ДА НАДУВАТ БАЛОНА ДО НОВИ ВЪРХОВЕ..
Това , че си мислиш , че си чел много и знаеш всичко ще ти донесе само нещастия на Борсата..На такъв човек какво да кажеш освен да пожелаеш да е жив и здрав.. Сега да видим на колко след продажбата си ще можеш да купиш акциите , които продаде..Или пак ще лъжеш, че си много доволен и ги биеш..То себе си лъжеш накрая..
Коментар