If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След 8 години милиционеркомунистическо крадене и национализация на Борсата ГЕРБ да се махат..Да идват други- изобщо натиск върху политиците и по- малко да се застояват..
В цял свят Фондовите Борси са символ на капитализма- по това се разбра и какви са ГЕРБ и министъра и Черешар..
За мен въпроса е кои са по-малко вредни за България, па после борсата. Което казваш е факт и не бих заел друга позиция. По скоро се опитвам да предвидя бъдещите действия на едните и другите. Само популистките лозунги на БСП - президента да не забравя коя полит.сила го е издигнала, да баталясат плоския данък, щели да се допитват до електората за евнтуално управление с ДПС и т.н. ме карат да се паникьосвам и показват , че с тези промяна няма как да има - такава им е закваската.
Наскоро ми попадна статия , че след 1944г. е унищожено около 6% от най-доброто българско население - офицери, интелектуалци все нормални хора и още тогава е предопределено скапването на генофонда. Дори и цифрата да е завишена самоуважението не ми дава да ми иде гласа на вятъра.
И не забравяйте, че картинката е друга - сага имаме действащ президент.
Абсолютно съгласен, но пак не даваш отговор. Смяната на ГЕРБ с БСП не е промяна - това е връщане назад. Бих се съгласил , че ГЕРБ и БСП са различни издънки и имат общ корен , но категорично едните знаят само да вземат, другите дори и открито крадливи все нещо посвършват. БСП ако е първа следва дълбоко поемане на въздух - това са фактите. В следващия парламент малките и да влязат няма как да играят ролята дори и на коректив, просто водещите партии сега са твърде напред и то с паритет , трите следваши формации са също с изравнени сили но изостават - 3 от тези 5 ще определят правилата, сега картинката е различна от последните години.
Герб не са се родили големи и те са били малки. Няма как да знаем как биха се представили други малки партии, ако не им дадем власт. Всичко което казваме ще бъде гадаене. Но за Герб и Бсп няманужда да гадаем, защото сме ги виждали и сме им сърбали попарата и продължаваме да я съпбаме.
Гледам днес ,че Софикс фонда е купил пак от Хиката , за да я балансира до края на март...
Днес за продавачите успех и за купувачите като мен ,по ниски цени...
Софикс викай мецаните....
Не е препоръка..
За мен въпроса е кои са по-малко вредни за България, па после борсата. Което казваш е факт и не бих заел друга позиция. По скоро се опитвам да предвидя бъдещите действия на едните и другите. Само популистките лозунги на БСП - президента да не забравя коя полит.сила го е издигнала, да баталясат плоския данък, щели да се допитват до електората за евнтуално управление с ДПС и т.н. ме карат да се паникьосвам и показват , че с тези промяна няма как да има - такава им е закваската.
Наскоро ми попадна статия , че след 1944г. е унищожено около 6% от най-доброто българско население - офицери, интелектуалци все нормални хора и още тогава е предопределено скапването на генофонда. Дори и цифрата да е завишена самоуважението не ми дава да ми иде гласа на вятъра.
Според процента на затрития качествен "матриал" е може би и повече. Ама после да не се сърдим на баце Бойко като го каже че "матряла" е слаб. Само напоследък се заговори за правене на нещо за да се забележи фондовия пазар. Ще изгрее слънце и на нашата улица ама ще трябва година 2 или поне месец - два като за начало и да се надяваме мисия Лондон да е успешна за фонда.
Четем и не вервам на ушите си. Възможно ли е хора с толкова опит и изглеждащи разумни да не виждат очеизвадното? Битката е БСП - ГЕРБ
И двете са мутанти на БКП- комунисти, въпроса е кои са по - полезни за Борсата ..ГЕРБ и Черешаря ги видяхме осем години какво направиха и как със Шиши ограбиха КТБ.Как мислите по действия кои са по десни от тези комунисти..Парадокса е , че не са тези които претендират..Не може да си уж десенкато ГЕРБ и да крадеш като разпран , не може да си десен и 70% от членовете ти да са били членове на БКП и деца на ЦК на БКП да са ти министри..И накрая не може да си десен и да национализираш и скапеш Борсата..
Защо тези уж десни не вкараха в затвора Р.Овч. и крадливите комуниси- защото са от едно котило ли..Колко висши политици има в затвора за 26г.- николко
Като борсов спекулант и инвеститор, аз ,естествено, имам симпатии към синия цвят. Но заради разделението днес той е по скоро синкав,а не син и не може да замъгли преценката ми.
А ГЕРБ са тъмно червени милиционери..Знаеш ли какво ги издава, че са баш комунистическо котило- голямото им крадене
Няма какво да ни забраняваш да пишем- Черешаря - Шиши и ГЕРБ скапаха КТБ и Борсата..Ти за пореден път се издаде, че не си никакъв инвеститор..Всички знаем какъв си вече..
Не, не съм инвеститор, Кире, още по-малко заслужил. Прост мембър съм и се опитвам да чопна малко овес от борсата, без да ме ритнат атовете Среща след минута и успех!
Абсолютно съгласен, но пак не даваш отговор. Смяната на ГЕРБ с БСП не е промяна - това е връщане назад. Бих се съгласил , че ГЕРБ и БСП са различни издънки и имат общ корен , но категорично едните знаят само да вземат, другите дори и открито крадливи все нещо посвършват. БСП ако е първа следва дълбоко поемане на въздух - това са фактите. В следващия парламент малките и да влязат няма как да играят ролята дори и на коректив, просто водещите партии сега са твърде напред и то с паритет , трите следваши формации са също с изравнени сили но изостават - 3 от тези 5 ще определят правилата, сега картинката е различна от последните години.
Момчета, всички имат един корен - БКП/ДС. Стига сме дри.кали в темата, че ще ни модерират. Успешна седмица
При ГЕРБ, какво стана с Р. Овч? Остана да защитатва интреса на държавата в Лукоил. ГЕРБ и БСП са едно и също нещо. Двете страни на една и съща монета. Не очаквам от тях да имат вола за съдебната система. Показаха го и през годините на управление. Моя принцип е да не слушам какво ми говорят, а да ги гледам какво вършат. Е видях ги. Нужана е промяна.
Четем и не вервам на ушите си. Възможно ли е хора с толкова опит и изглеждащи разумни да не виждат очеизвадното? Битката е БСП - ГЕРБ
И двете са мутанти на БКП- комунисти, въпроса е кои са по - полезни за Борсата ..ГЕРБ и Черешаря ги видяхме осем години какво направиха и как със Шиши ограбиха КТБ.Как мислите по действия кои са по десни от тези комунисти..Парадокса е , че не са тези които претендират..Не може да си уж десенкато ГЕРБ и да крадеш като разпран , не може да си десен и 70% от членовете ти да са били членове на БКП и деца на ЦК на БКП да са ти министри..И накрая не може да си десен и да национализираш и скапеш Борсата..
Защо тези уж десни не вкараха в затвора Р.Овч. и крадливите комуниси- защото са от едно котило ли..Колко висши политици има в затвора за 26г.- николко
Коментар