If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е верно че и проспунатите ползи болят, макар че 15-20% не е такъв голям проблем, все пак бързо се реши да върнеш в папирите. Къде се набабани така смело !?))))
ха-ха-ха за кви пропуснати ползи говориш бе, Преци??? На мен таймингите ми са специалитет CCB-то почти го заковах, като го разпродадох малко над 1.60 Да не говорим за Фазера, защото и него го разкарах над 45 имам и други добри попадения, но няма да казвам за тях. Та така. Сега накупих акции които смятам, че ще ми донесат добра доходност от дивиденти Ай успешна търговия!
Мнението не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Е верно че и проспунатите ползи болят, макар че 15-20% не е такъв голям проблем, все пак бързо се реши да върнеш в папирите. Къде се набабани така смело !?))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ненаситни сте. Не забравяйте за риска. Не забравяйте, че пазарът притежава някои черти на Понци схемите.
Ми, борсата винаги си е била Понци измама. В това й е смисъла. Да уравновесява настроенията, очакванията и реалностите. Тук винаги имаш право да завлечеш останалите. Стига да играеш по правилата.
Коментар