Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеСпоред мен не е до стискане, а до планиране - кога, къде, как и защо ще действаш. Наскоро направих репо при 8% лихва и имам план как да действам. Сметката е направена и мога да спя спокойно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
той батя като го гледам първо репо е взел и след това е купил акцииразбрахте ме какво има впредвид
Успех Играчи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Това е следващата стъпка в еволюцията на всеки трейдър. Защо компаниите взимат кредити? Когато станеш много добър в това, което правиш това е естественото развитие.разбрахте ме какво има впредвид
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеДобре бе Батя, защо ти е тоя комарджийски начин на тъгуване?!Нямаш ли достатъчно собствен капитал та ползваш и заемен? Защо си увеличаваш риска? Въобще спиш ли спокойно с този стил на търгуване?
Не го приемай като заяждане или критика. Просто аз никога не съм търгувал с пари, които трябва да връщам ими е малко странно това което правите вие.
Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Един потребителски кредит не би ли ти дал по-голяма свобода и предвидимост?Отделно и разходите са по-малки“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА дори и да не взимаме конкретни успешни инвестиции. При около 30% средно годишна историческа доходност, 10% лихва по репо излиза ок. Въпроса е да успееш в годините с отрицателна доходност (не може без такива) да нямаш репа. Ето това още го учаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Скоро към него ще се наредят и други чакащи корекцията....
И тя ще дойде ,дали корекция дали криза но ще дойде....) ...2007 есента Карол имаше един седмичен(!) бюлетин озаглавен "The Greed is Good"... де ги сега седмичните бюлетини - то даже няма месечни..." нема Хора" (да ги пишат) дето се вика
но сега сме далеч от тоя момент, има пари по банките колко щеш, а към акциите все още има недоверие (въпреки че взеха да питат по 1-2 ) ...аз до Софикс 970 нищо не продавам, дотогава само преструктурирам мошенниците като ЛЕСПЛ
Last edited by Longin; 18.04.2017, 14:17."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеДобре бе Батя, защо ти е тоя комарджийски начин на тъгуване?!Нямаш ли достатъчно собствен капитал та ползваш и заемен? Защо си увеличаваш риска? Въобще спиш ли спокойно с този стил на търгуване?
Коментар
-
Добре бе Батя, защо ти е тоя комарджийски начин на тъгуване?!Нямаш ли достатъчно собствен капитал та ползваш и заемен? Защо си увеличаваш риска? Въобще спиш ли спокойно с този стил на търгуване?
Не го приемай като заяждане или критика. Просто аз никога не съм търгувал с пари, които трябва да връщам ими е малко странно това което правите вие.
Last edited by Бик в атака; 18.04.2017, 13:55.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
Коментар