Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГоранов е за трепане, че не ги приватизира толкова време!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГоранов е за трепане, че не ги приватизира толкова време!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеТея малоумници няма ли кой да ги уволни най-накрая !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПълна пародия е БАНТУСТАНСКАТА, "грешка" Българската БОРСА!!
На всеки 6 месеца "грешка" в индекса.
Много ми е мъчно, че 15 години от активния си живот загробих в тези л..на!
Нямам нито Неохим, нито Трей гневът ми е принципен!!!!!!!!!!!!!!!
Крайно време е за оставки в ръководтвото на борсата!!!!!!!! Няма бъдеще за такъв "пазар", такива "грешниоци" (палатени или не)!
++
Ако можеше да шортим некадърността им досега да сме станали мултимилионери всички....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПълна пародия е БАНТУСТАНСКАТА, "грешка" Българската БОРСА!!
Крайно време е за оставки в ръководтвото на борсата!!!!!!!! Няма бъдеще за такъв "пазар", такива "грешниоци" (палатени или не)!
Коментар
-
Пълна пародия е БАНТУСТАНСКАТА, "грешка" Българската БОРСА!!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар