IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
    Не ми пука кой ми Верва..... важното е да съм прав.. макар и седнал
    Това... да си прав... е твое свещенно право и избор! Ама, дали твоята правота е вярната посока на реалността..., макар и седнал?!?

Коментар

• Не ми пука кой ми Верва..... важното е да съм прав.. макар и седнал

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
        Споко, и това ще стане ..... и то скоро
        Казваш... софка скоро я чака нов 60-70% ръст...??? А вЕрват ли ти? В петък може и да ти повЕрват... ))))

Коментар

• Пичове и пички, не си губете времето в тази тема,, ами идете в сериозната тема където можете да научите нещо...
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Що не излизат при тая еФтиния парите от дюшеците...???
            Някои ще си порят дюшеците, други ще си късат ризите ...​​
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Споко, и това ще стане ..... и то скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Нали знаеш ,че когато определени тарикати започнат да ревът за апокалипсис настава голямо ослушване.Пари има ,но лежат под дюшециете
                и чакат да видят кой е прав и кой седнал.
                Що не излизат при тая еФтиния парите от дюшеците...???

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Нали знаеш ,че когато определени тарикати започнат да ревът за апокалипсис настава голямо ослушване.Пари има ,но лежат под дюшециете
                  Ако не е Софарма и ЕТФа пазара е крайно неликвиден от няколко седмици и е нормално да върне малко за да влязат нови пари. 30 хилки за ден на 14- те най ликвидни компании е недопустимо !

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Трагично е положението ....

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                      Днеска само 30 хил оборот на Софикс акции без Софарма! 30 хил лева оборот за цял ден за 14 компании
                      Трагично е положението ....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Бей,ти наистина ли мислиш,че една платена статия на кока кола ще повдигне бфб-то?

Загубил си доста време да щракаш с елката,но ако имаш желание за корекция заложи базова заплата на работник в Костинброд 600 лева,а на голям шеф - 6000.

А можеш и да анализираш ползата от дейността на Колата от 1989 г. до днес (не е необходимо да се връщаме чак до ерата "тексим" 1970 г.) и преди да сметнеш "бъдещите ползи" от Германия калкулирай ефекта от ликвидацията през годините на фабриките в Пловдив,Плевен,Бургас,Търговище и София.Има доста инфо в гугъла.....Както и за румънската и унгарска връзка за внос и местната дистрибуция.
                        SPART,
                        не, не мисля.

Ама хич не обичам да ми правят сметка на време, пари, и друго - каквото и да е, просто ей-така. И аз не обичам да правя такива сметки на други хора, без да ги знам, просто защото почти винаги са грешни.... и е глупаво човек да се занимава с това.

Ако ми беше загубило толкова време, колкото ти си мислиш, че на теб би ти загубило, хич нямаше да я върша тая работа.... безплатно.

Сметки се правят за числа, при що-годе точни и обективни данни. И ако аз ги правя - питам като доктор или адвокат... каквото е възможно и мога да намеря, за да е диагнозата точна.

Благодаря за коментара ти, все пак. Мога и да я направя тази сметка, дето искаш, ако има за какво - за без пари и за малкото свободно време, дето гледам, по принцип, да не го харча за тоя дето духа, толкова....ами поне да си тренирам малко мозъчето, това съм направил.
                        Last edited by Kildirim_Bei; 09.10.2017, 18:31.
                        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Хората не искат да продават толкова евтино, а купувачите чакат да им се направи отстъпка, за да купят. Да видим на кого няма да издържат нервите...
                          Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Днеска само 30 хил оборот на Софикс акции без Софарма! 30 хил лева оборот за цял ден за 14 компании

Коментар

• Софикс 2800 се вижда от 5000 км. с просто невъоръжено око!

Коментар

• Бей,ти наистина ли мислиш,че една платена статия на кока кола ще повдигне бфб-то?

Загубил си доста време да щракаш с елката,но ако имаш желание за корекция заложи базова заплата на работник в Костинброд 600 лева,а на голям шеф - 6000.

А можеш и да анализираш ползата от дейността на Колата от 1989 г. до днес (не е необходимо да се връщаме чак до ерата "тексим" 1970 г.) и преди да сметнеш "бъдещите ползи" от Германия калкулирай ефекта от ликвидацията през годините на фабриките в Пловдив,Плевен,Бургас,Търговище и София.Има доста инфо в гугъла.....Както и за румънската и унгарска връзка за внос и местната дистрибуция.
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X