Първоначално изпратено от maverik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
Чистият пчелен мед е чудесен продукт и аз съм голям фен, но имам достъп до добър изотчник вече. С какво качество е вашият продукт? Има ли био сертификат?Но, да не спамим повече тук.
Last edited by maverik; 16.10.2017, 16:49.
Коментар
-
А в София вероятно клони към никаква...не работи само този, който не иска..
През септември безработицата намалява с 0.2 процентни пункта спрямо август до 6.5 на сто, съобщи Агенцията по заетостта, която следи показателя по регистрациите в бюрата по труда.
Намалението спрямо септември 2016 г. е с 1.3 процентни пункта.
http://www.dnevnik.bg/biznes/2017/10...rez_septemvri/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Мое ти продам, ако искаш...
п.п. Сериозно - при интерес на p.m.Custodite sortem vestram
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗнае ли се дали може да се закупи пчелен медец по телефона?
п.п. Сериозно - при интерес на p.m.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз никъде не съм тръгнал да излизам, обаче ти защо влизаш тук не мога да разбера, след като това е форум за хората, които се интересуват и търгуват на борсата !Малко си пресолил манджата с обвързващото "И" на следващото посочено действие... Все пак, понякога се и почива...
Успех в сделките... и търпението...!
п.п. Винаги гледай за изхода от дадена ситуация...
Коментар
-
КФН с информационен център от днес
Комисията за финансов надзор предлага от 16 октомври 2017 г. нова услуга. Тя е насочена преди всичко към потребителите на финансови услуги в небанковия финансов сектор, но също така и към бизнеса.
На телефон 0800 40 444 от 9.00 до 17.30 ч. в работни дни компетентни сътрудници на комисията ще отговарят на въпроси относно правата на гражданите в отношенията им със застрахователните компании и пенсионноосигурителните дружества, търговията на капиталовия пазар и боновите книжки от масовата приватизация и други, като ще приемат запитвания и от компании в секторите, за които отговаря комисията.
Сътрудниците на Информационния център ще посрещат и гражданите, които идват с въпроси на място в КФН.
Екипът на Информационния център на КФН е избран измежду най-изявените студенти от финансовите, икономически и юридически специалности на няколко престижни университети след интензивно специализирано обучение и положен изпит.
С откриването на този център КФН ще защитава още по-ефективно потребностите на потребителите на финансови услуги, които ще могат да получават бърз и компетентен отговор на широк кръг от въпроси.
https://profit.bg/kompanii/kfn-s-inf...entar-ot-dnes/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Първо виж за колко бройки става въпрос и после задавай въпроси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеhttp://www.infostock.bg/infostock/co...graphics/SOFIX
Първа цел на спада е датата от която се включи ексСпад-фонда.
Дори номерата са им същите , но средата е друга … както и участниците. Сред спекулантите , които оцеляха сред грандоманските IPO няма такива яко ушити с репа .
Намаляха и тези , които се издържаха от търговията на борсата .
Единици са тези , които са вкарали последните си и всички парички в БФБ .
Няма и големи, които да излизат … просто защото още ги чакаме да дойдат.
Е кой ще ви продава тогава, а ???
п.с. и после защо нямало оборот ...
Last edited by Protokol; 16.10.2017, 13:21.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеРазбиам че това го пишеш като добра новина вече ?да не говорим за чужд фонд
Коментар
Коментар