Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Пич ,не се оправдавай-написаното от тебе стои. Изобщо не си полезен за форума..И какво ще ми използваш , ако..много наивно нали..Разбери тук е сериозен форум и няма място за вашите милиционерски- комунистически опорки..Стига си фантазирал и си писал глупости..А забрави ли как сравняваше САЩ и България и пак го правиш....Кои са Боку и Шиши в САЩ..Посочи ги..Тези сравнения ги пускай във вицовете..Last edited by Kiro; 24.01.2018, 10:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБиенето на мечки, когато пада пазара много ли е смислено и свързано с Борсата... Тринулевият твърдеше , че САЩ ще фалира не позна и се изложи....Бъди сигурен, че такива катастрофи са свързани със всички борси..
- 1 like
Коментар
-
Пич, няма как да съм с теб в твоите гербокомунистически бълнувания..Какво стана много ли се изложи с прогнозата си...Ти си поредната калинка, която твърди убедено глупости без да е чела и учила..Така са Ви учили в БКП- ГЕРБ нали..
Last edited by Kiro; 23.01.2018, 18:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
А това твое мислене-щом не си с мен,значи си враг и срещу мен си е направо болшевишко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПич, ти пак ме расмя..Каква вероятност има САЩ да фалира можеш ли да определелиш процентно..И как ще стане като печатат световни пари..Не се и случва и за първи път..Фен си си на БХ и Шиши - водиш като тях комунистическа пропаганда..Нищо де, така сте Вие комунетата..
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Преди месеци други мантри разправяше за това председателство...
Те ти зеленко, тревица... рупай и сА не боЙ..))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНяма лошо, целият свят е нагоре и само ние сме надолу, като едни истински председатели на Европейския съюз.
Те ти зеленко, тревица... рупай и сА не боЙ..))))))))))
- 1 like
Коментар
-
От Давос идат оптимистично-песимисични сигнали.
В пряка връзка е и с нашите перспективи за оптимизъм.
Глобалната икономика се справя добре, но елитът в Давос си има своите опасения
Коментар
-
Стратегията на Експат за развитие на българския капиталов пазар*
България има добър микс от подходяща регулационна среда, ниски данъци, ниски разходи, нужна е малко подкрепа на политическо ниво
https://www.investor.bg/novini-i-ana...-pazar-254272/
Коментар
-
Sofia Startup Expo (SSE) e най-голямото технологично изложение в България, което обхваща стартовата екосистема от иновативни стартъп фирми, мениджмънта на водещите корпорации, държавни агенции, инкубатори, инвеститори, фондове за рисков капитал, банки, идеи на студенти и технологични компании по целия свят. Това е мястото за среща на създателите на технологиите, иновационните мениджъри и инвеститорите, за да изградят партньорства и да оформят бъдещето. В изложението в София ще участват лидери, опитни предприемачи, инвеститори, както и ключови визионери и футуристи, за да дадат крила на най-добрите идеи.
Събитието ще се състои на 13-14 март 2018 г. в Иновационния форум “Джон Атанасов”, София Тех Парк и включва двудневна изложба, с еднодневна конферентна сесия, технически хакетон и връчване на златни медали за иновации.
https://www.sofiastartupexpo.eu/bg/
Коментар
Коментар