Да слаба е, но може да гледат бледо зелената Европа...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Едва ли ще успеете да купите под цената, на която продадохте. Сигурен съм в обратното.
Но това си е ваш проблем, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Днес ще гледаме наште епигони накъде ще бегат. Весели дни настанаха! С Тръмпича хич не е скучно.
Снощи в дружеска атмосфера се майтапихме, че след като мистър Пауъл е номинация на Тръмп, последният в ненаподобимия си стил може и да да е възложил деликатно /или не съвсем/ на председателя да се проучат възможностите за поне еднократно отлагане на кризисния етап на цикъла.
Не знам как може да стане. Протоколът от заседание с решения не е достатъчно солиден. Май декрет трябва
Вчера някои не пропуснаха да се похвалят, че предвидливо са застанали на планини от кеш и ни гледаха снизходително и леко гнусливо.
Днес обече ще са заети с много важни дела и няма да има време за форума.
Ако декретът не сработи, което в крайна сметка е и нормалното състояние на нещата, ще има отново назидателно тържество.
А пък ние епигоните /мисля, че в общия случай сме осъдени на тази орис/ ще гледаме оттатък с жаден и трескав поглед, белким спасим нещо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениечервеното петно от Америка поуплаши нашите.Обзалагам се обаче,че тука така ще си и остане, а зад голямата вода вече има изпоназабравили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Не се заричай.Отдавна си на борсата,много си видял....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеDJIA 24 702.30 ▲1.46% NASDAQ 7 071.14 ▲1.49%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДнес някои са превъртели играта.
Важното е, че с оборот.
Така е в началото и постепенннно ууутънява - свикнене му е майката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениемного, много натрупан страх) има и той
) ще засилва тренда
)) нагоре
)
Last edited by radon222a; 06.02.2018, 23:53.
Коментар
Коментар