IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Многу умрела работата, ама нищо, ние сме свикнАли.
    Все пак председателстваме ЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...-kapan-257470/

Хм, доста истини има тук....
      да, статията според мен е много навреме и интересна/полезна

Коментар

• https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...-kapan-257470/

Хм, не на 100%, ама пак доста истини има тук....
        Last edited by pipbel; 14.03.2018, 13:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
          Хайде да видим колко сме останали. Оптимистите. Песимистите. Въобще, тези които търгуват акции на БФБ

Очаквания за основните български акции 1Q 2018
          Пазарен ветропоказател 1Q 2018

Точно сега най-добре се вижда колко сме - спекуланти за има няма 300 000 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            де е бфб според тази каринка???

ANXIETY

Коментар

• де е бфб според тази картинка???

Last edited by Ferry; 14.03.2018, 13:39.

Коментар

• каква е тази палячовщина на бфб? 2 напред, 1-2 назад и отново. до следващият срив.
                никой за нищо не бръсне тая бутафория бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Да..Наистина стратегията е една, но тя не е на играчите , а на БХ, Шиши и Черешко..Стратегията е липса на интерес да се развива БФБ съчетано с корупция , безправие и прогонване на чуждите инвеститори..- справка ЧЕЗ..Играчите са жертви на лошото управление и безхаберието..
                  Един поздрав за всички участници на БФБ https://www.youtube.com/watch?v=MuWuUD9thYU

Коментар

• Да..Наистина стратегията е една, но тя не е на играчите , а на БХ, Шиши и Черешко..Стратегията е липса на интерес да се развива БФБ съчетано с корупция , безправие и прогонване на чуждите инвеститори..- справка ЧЕЗ..Играчите са жертви на лошото управление и безхаберието..

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      След края на попълването, когато дава разултата, учудващото ми направи впечатление сравнителното добро единомислие с предишните попълнили
                      Нали за това си говорим. Останали са само един тип играчи и няма кой да застане срещу тях. Как да има оборот, когато всички предлагат една стратегия?

Коментар

• И аз попълних.

Коментар

• И аз.

Коментар

• "Хора, които се фукат с коефициента си на интелигентност са загубеняци."Стивън Хокинг

ПОКЛОН..

Коментар

• И аз.

Коментар

• Хайде да видим колко сме останали. Оптимистите. Песимистите. Въобще, тези които търгуват акции на БФБ
                                Първоначално изпратено от BigBear
                                Очаквания за основните български акции 1Q 2018 Пазарен ветропоказател 1Q 2018
                                Записах под номер 6 в анкетата Биг Попълнена старателно След края на попълването, когато дава разултата, учудващото ми направи впечатление сравнителното добро единомислие с предишните попълнили
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X