If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Печалбата ми е 20%, няма как да ги прежаля, прибирам си ги, без да ми мигне окото. Като тръгне нагоре (дано) най-лесното нещо е да вляза отново.
Да, бих пропуснал вероятно 2-3% движение нагоре, но заради тях няма да омажа 20% изработена печалба. С една дума, кеширах... Нещо ме притеснява ситуацията. Дори не съм застанал в ниското. Това ослушване и надлъгване не ми харесва. Мача е много по-спокоен, с паричките в джобчето. Повтарям, най-лесното нещо е да купиш отново..
ти от какво точно падаш? Аз до 10-20% не го броя за падане, това за БФБ си е направо маджин по някои позиции
Печалбата ми е 20%, няма как да ги прежаля, прибирам си ги, без да ми мигне окото. Като тръгне нагоре (дано) най-лесното нещо е да вляза отново.
Да, бих пропуснал вероятно 2-3% движение нагоре, но заради тях няма да омажа 20% изработена печалба. С една дума, кеширах... Нещо ме притеснява ситуацията. Дори не съм застанал в ниското. Това ослушване и надлъгване не ми харесва. Мача е много по-спокоен, с паричките в джобчето. Повтарям, най-лесното нещо е да купиш отново..
Направо съм изумен и аз от единомислието в резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, повечето очакват по-добри отчети, повечето посочват, че е време за покупки, повечето смятат, че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава, че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Извод: нагласите са нагоре, инвестициите са за акции, фреш кеш няма и циклим.
Ти нещо не можеш да четеш, половината ти изводи не отговарят на данните от анкетата..или просто понеже си сложил негативния ник си плямпаш...
направо съм изумен и аз от резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, всички очакват по добри отчети, всички осочват че е време за покупки всички, смятат че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Направо съм изумен и аз от единомислието в резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, повечето очакват по-добри отчети, повечето посочват, че е време за покупки, повечето смятат, че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава, че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Коментар