If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерсаж, Няма да съжаляваш, (Поне се надявам, , А и по-лесно ще е, ако си държа устата затворена ) От време на време може да подминаваш снизходително някой по-екстремен лаф, по-важно от хартиите е и да сме с добро сърце
Ако си държиш устата затворена ,що ще пишеш ...тогава....
Логването в инвестора нещо се ебава, ту ме разпознава ту не.. и така понякога ти виждам постовете, както стана и сега. Та молбата ти ще бъде удовлетворена, надявам се да не съжалявам
Мерсаж, Няма да съжаляваш, (Поне се надявам, , А и по-лесно ще е, ако си държа устата затворена ) От време на време може да подминаваш снизходително някой по-екстремен лаф, по-важно от хартиите е и да сме с добро сърце
Какъв изгрев Батя, като от 10г. е пълна тъмнина тук ! От както изгря премиера слънце Бай Хой кьорав инвеститор няма на борсата ни ! До кога да чакаме тоя изгрев, ще дойде време да се пенсионираме, нормално слънце няма да видим ! Пък дойде ли нова криза, не ми се говори какво мазало ще стане тук !
За сега сме само в преддверието на ада, интересното предстои
„Надежда всяка тука оставете, вие, що пристъпвате тук“Божествена комедия от Данте АлигиериИзгрева се отлага за неопределено време
Какъв изгрев Батя, като от 10г. е пълна тъмнина тук ! От както изгря премиера слънце Бай Хой кьорав инвеститор няма на борсата ни ! До кога да чакаме тоя изгрев, ще дойде време да се пенсионираме, нормално слънце няма да видим ! Пък дойде ли нова криза, не ми се говори какво мазало ще стане тук !
Батя, айде да ме изключиш от игнора, (да помоля), че много игнорации ще ми станат и не е гут така
Логването в инвестора нещо се ебава, ту ме разпознава ту не.. и така понякога ти виждам постовете, както стана и сега. Та молбата ти ще бъде удовлетворена, надявам се да не съжалявам
Ни играчи, ни полски свирачи останаха ! Като гледам и форума тук в Инвестора умря съвсем в унисон с борсата ни ! Направо да ги опяваме и да закриваме всичко !
(Нямаме избор освен да ги приветстваме с добре дошли )
Привет на играчите
Ни играчи, ни полски свирачи останаха ! Като гледам и форума тук в Инвестора умря съвсем в унисон с борсата ни ! Направо да ги опяваме и да закриваме всичко !
Лихвата по българските 10-годишни ДЦК е паднала на 0,8% през август. България се представя наравно с Балтика и е по-близо до Скандинавия, отколкото до Източна Европа.
Би трябвало да е за тая тема според мен.
Щом са млади, работещи и с високи доходи - няма лошо, нека се учат, да рискуват, да се поошлайфат. По някое шамарче подпомага доста учебния процес.
Пък и до някоя друга годинка може да имат редкия шанс да купуват на доста прилични нива.
Хоризонта им е голям, а трябва по малко да се замислят и за старини, ако само на ной се надяват...мани.
Лихвата по българските 10-годишни ДЦК е паднала на 0,8% през август. България се представя наравно с Балтика и е по-близо до Скандинавия, отколкото до Източна Европа.
Коментар