If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей..Страшно обяснение извади..Ще го приложиш ли към 10пъти спада на чуждите инвестиции и това, че сме най- бедните и корумпирани в ЕС.. Всяка вечер говоря със САЩ ..там няма такива увеличение и в ЕС няма или ние сме най свързани с международните пазари..
Парното и топлата вода се определят в огромната си степен от ценат на газа. Газът се определя според договорите с Газпром на базата на петрола и долара. Какво друго обснение да търся според теб? Иначе сигурно си прав и световните котировки на петрола са само за България.
Ей..Страшно обяснение извади..Ще го приложиш ли към 10пъти спада на чуждите инвестиции и това, че сме най- бедните и корумпирани в ЕС.. Всяка вечер говоря със САЩ ..там няма такива увеличение и в ЕС няма или ние сме най свързани с международните пазари.. Абе защо ли не търсят предоговаряне на цената на газа след споразумението на ЕС..
Жив ли си още, бяхме се притеснили за теб. Ко стааа ли? Добре сме разбира се.
Има една книга, "Only the Paranoid Survive", не е лошо да почетеш малко, не само да висиш по форумите и да разказваш на всички как не ти било пукало.
А ти вместо да ръсиш празни приказки и да се правиш на умна, което си е твой проблем, разбира се, е добре да идеш, да поработиш и да изкараш некви стинки, с които да можеш да си купиш некоя артия.
Тролчо, мечето Монти, ефрейторчето и индианеца и те като теб немат артии, целите потни, ама много знаят.
15%, Принципно доходността (възвращаемостта) в общия случай би трябвало да се смята година за година, за да е коректно. Иначе и мен ме мързи да го смятам и аз така на око си го преценявам.
всяка година го правя и от всички досега съм бил на загуба 1 от тях с -3,5% когато фалира КТБ. Не я помня коя беше, но в табличката съм си го записал като оправдание един вид . Тази година към момента съм на -0,5, но се надявам до края да изплувам.
Успокой се, просто се шегувам и се самоиронизирам, защото доходността ми е в пъти по-малка.
Спокоен съм, просто не съм те разбрал правилно. А по принцип целият разговор тръгна от това, че колега каза как последните години били ужасни, а аз споделих, че бих се радвал да се повторят. Тоест не съм оптимист като цяло и палачинката е твърде вероятно да се обърне в твоя полза да кажем.
Желая ти успех и късмет, тъй като все повече се уверявам, че той е от голямо значение, колкото и да не ми се иска.
15%, Принципно доходността (възвращаемостта) в общия случай би трябвало да се смята година за година, за да е коректно. Иначе и мен ме мързи да го смятам и аз така на око си го преценявам.
Коментар