Първоначално изпратено от Чичо Манчо
Разгледай мнение
Жив и здрав и оцеляващ на пазарите!
Написаното в цитатите е точно предвидено, касае поредна корективна вълна, прочети внимателно, - ако ползваме елиът-вълноброене - е написано към краят на А вълна, след вече реализирано спускане 730-650., (и е смело твърдението, че няма да слиза под 650 още в тази вълна) а 6те месеца е очакваният период за появата на Б-вълна, която да не надхвърли 750 (като да призная изобщо не очквах и толкова), Втората корективна всъщност не надхвърли предишният връх. (730) Не винаги и се разбира, когато говорим иносказателно за цялата вълноломика,
Двойното връхче беше добре ситуирано, и напълно безгрешно щеше да е изиграно, ако не беше изкушението да взема малко чезове в Це-период, но все пак дисциплинирано беше с малък дял ))) Точно за Двойното връхче имахме форумни шеги с Маверик още в краят на август 2017...а шегите с дядо Коледа(yes) за съжаление форумците окачествиха като безобразно-апокалиптични и спряхме да се шегуваме, как ще изсъхнат луканките от Димитровден и т.н. (има го и това написано през периода)
Е то дойде димитровден, втори път и мина и луканките продължавт да съхнат, а както казваше дядо Коледа(y) - до май-юни може да станат пак "годни за консумация"(т.е. след 6 месеца)..,))
Дотогава хартии не пипам - споделено вече и с приятели (а се случва понякога да пиша шеговито- не винаги се разбира точно и затова и пиша, че не е препоръка)

Всъщност все още се въздържам да кажа, дали изобщо ще продължа с целия портфейл на бфб, (сякаш вече ми преляха чашата последните два случая като пример за допуснати оценки - 1). цена ipo-градус срещу 2).цена на излизане на свилоза - виж им капиталиацията на двете. в момента на влизане и излизане.. - т.е омръзна ми, да ни правят на маймуни и да си призная почти ми е безразлично докъде и как ще крашва бфб, - в мн, добър % кеш съм още след вторият връх но няма вляза с много хартии на бфб . )) Поне без да видя още една добра обезценка, - защита срещу "волатилни" "пазарни" оценки)
Изобщо, до един момент беше "интересно", да се "броят" вълни, но вече не! (поне докато не доизлезе "методът" на ортогоналните "шаблони") ))не е препоръка

Коментар