If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щом и Монти е тук и казва че се очаква спад(април 550), вече съм уверен че обърнахме!
Той ми е най-добър ТА индикатор
Биците са тук...ама като почнат покупки по някоя позиция как оредяват ордерите продава - нищо не можеш да събереш! Който спал - проспал
Тони ,не те разбирам какво искаш да кажеш за индикатор....
Един колега ме направи индикатор на Софикс 680 и купуваше а сега е 570 пункта...
Аз съм на борсата но в защитна поза .... , познах Западното рали и качвах банки и скъсявах и удължавах Вирекард и коли с над 10 % ...
Вече съм само на купуване под 100 евра....в Вирекард .Там приключих.
В същото време използвах новината за мониторинг на ПФ и ще видим и други интересни акции като Винцето и Елтос на безценица....
В същото време купувах преоценки на ХИМ –само сие и ЕУБГ и сие и се готвя за акции като Албенката ,Стара планина Хика ,Мика и др на безценица
Не е препоръка...
После пак ще гледам телевизора....
Месец на борсата ,два почивка.....и лятото пълен релакс„....после ще му мислим....
Ако некой не разбира какво казвам си е за негова полза или пък вреда.
Мониторинг на ПФ какво ти говори....?
П.П. Батя пак си е казал тежката дума.....търсят се глупаци да купят а аз да им продам...
Така звучи на нормален език...
Щом и Монти е тук и казва че се очаква спад(април 550), вече съм уверен че обърнахме!
Биците са тук...ама като почнат покупки по някоя позиция как оредяват ордерите продава - нищо не можеш да събереш! Който спал - проспал
Да, Монтито е класически обратен индикатор, много е полезно милото.. радвам се че не се отказва и въпреки редовните куци инвестиции и бъркане на посоката, продължава да има джобни за игра по пазарите за да си го ползваме..
Западняците ясно показват посоката.. пазарите възстановяват, а до няколко месеца ще почнат и сигналите че и икономиката пак се загрява, след временната корекция на ръста. Когато и това стане, ще се появят вече много кандидати да влизат в акции, ноо... ще си платят едни 30-40% по-високи цени - такса "недалновидност и перманентен апокалиптичен уклон"
Има едни пари в дребните и Е време да се приберат.....щото после може да е късно...
Борсата не може да се вдигне като цяло ,друго си е да ги прекараме по отделни компании.....
Доверие ....страшна компания....
Фиб и ССВ страшни банка...Това Коба и ДБ пасти да лапат.....
Фарма страшна религия...ама пакета е налице....
Само че ПФ и ДФ правят преоценки и понеже могат и на тях да им правят мониторинг си играят игрите...
Софикс фонда изчезна на маркета
Новия софикс ще го довърши.....
Три три акции и три излизащи през април ще сме под 550 на софикс......вероятно.
В момента акциите на софикс са надути като балон....тези който ще останат....тези който ще излезнат и който влезнат ще свалят Софикс поне с 5%
Сега се продават само акции от преоценката и никакви други....
А преоценката мога да ви напиша коИ са....
Галата ,холдинг варна , константин и Елена , нов век , тексим , Света софия, Етропал , Инвестор , еубг , булланда да не изреждам всички помощни на хим и еврохолд...
Аз съм в тези акции и продадох немските ....
Тези с българските банки ще бъдат много изненадани накрая.....
В еврозаната ако влезем ,което е 10 % некой банки ще глътнат много вода.....
Не е препоръка...
А на запад се чака Цунамито а кога ще е винаги ще бъдем изненадами....
Чака се и Брекзит без сделка ...
Как беше подир жена , автобус и акции не се тича щото може да се спънеш и глътнеш много ,много вода....
Цунами няма да има преди петрола да мине 200 долара и златото 10 000 и това да задържи 5-6 месеца.
Нацелил си всички блу блу чипове. С моите боклуци не знам какво ще правя. Евала.
Холдинг Света София - от 3,70 на 4 лв ...75% от акциите вече продадени..
Еубг от 1,41,2 на 1,60 - 60 %
Етропал - от 5 на 5,45 - 10% ...
Петрол- 100 бр от 63 на 97 ст....толкоз имах
Това са получен кеш а не имагинерни суми.....
За сега толкова.....
след Първи ще напиша за останалите ...
Не ми се пише Щото е безмислено в това блато наречено БФБ...
Галата ,холдинг варна , константин и Елена , нов век , тексим , Света софия, Етропал , Инвестор , еубг , булланда да не изреждам всички помощни на хим и еврохолд...
Аз съм в тези акции и продадох немските ...
Нацелил си всички блу блу чипове. С моите боклуци не знам какво ще правя. Евала.
Има едни пари в дребните и Е време да се приберат.....щото после може да е късно...
Борсата не може да се вдигне като цяло ,друго си е да ги прекараме по отделни компании.....
Доверие ....страшна компания....
Фиб и ССВ страшни банка...Това Коба и ДБ пасти да лапат.....
Фарма страшна религия...ама пакета е налице....
Само че ПФ и ДФ правят преоценки и понеже могат и на тях да им правят мониторинг си играят игрите...
Софикс фонда изчезна на маркета
Новия софикс ще го довърши.....
Три три акции и три излизащи през април ще сме под 550 на софикс......вероятно.
В момента акциите на софикс са надути като балон....тези който ще останат....тези който ще излезнат и който влезнат ще свалят Софикс поне с 5%
Сега се продават само акции от преоценката и никакви други....
Аз съм в тези акции и продадох немските ....
Тези с българските банки ще бъдат много изненадани накрая.....
В еврозаната ако влезем ,което е 10 % некой банки ще глътнат много вода.....
Не е препоръка...
А на запад се чака Цунамито а кога ще е винаги ще бъдем изненадами....
Чака се и Брекзит без сделка ...
Как беше подир жена , автобус и акции не се тича щото може да се спънеш и глътнеш много ,много вода....
Май точно групата на Софарма, която удари стоп на ръста, ще подпали пазара отново!!!
Чудесни новини от ДОХ, традиционно добри ръстове от СФТРД, по-голяма печалба за акционерите на СФИ, а от снощи малко свеж полъх и от САЩ.
Стара планина и компаниите й - традиционно добри резултати и ръстове!
Монбат май чукна дъното в резултатите,
Банките надигнаха глава и от тях има доста очаквания за 2019,
Химимпорт от 1-2г. обърна тренда в резултата,
Спиди цепи със страхотни резултати,
дори младото Алтерко изненадва приятно
Предстоят няколко ИПО-та, покрай които ще се зашуми за БФБ
Коментар