Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Старите кучета са с кеша в ръце.Артиите са в новобранците и наивниците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Сигурно ли е,че знаят?Защото следващата цедка е за тях - останалите вече са отписани без значение дали са продали или са се хванали за сламка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Супер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Аз съм на 10% от долу на входа( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
ЦКБ на 1,10 и ПИБ НА 1,7 това са нивата за влизане на бфб-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Парите са евтини, факт, особено ако не са твои, но това не значи, че трябва да ги губишкои са тези чудесни отчети, че не се сещам нещо? Всички що годе ставащи и дивидентни акции са жесток балон и показват кофти мажоритарни хватки напоследък - и Балканите и техните производни, мунчо на батя, и мумифицираните, и дори коравото, с това неистово желание да влезе в суфлекса, за да шитнат някоя акция. Флагманът си го знаем, за банките е омерта и за мен е само ЧЕЗ, но само и единствено заради продажбата и щото е единственото на бфб, което няма как да фалира, дори и да иска неговия нов мажо, но и там са политически игри и очакване на Годо!
Та кое да е оптимизмът, освен ако БХ не ги посъветва да надуят борсата в негова чест, за да си начеше егото, другото е бошлаф работа - със стари коври нов бардак не става!
С тази ЧЕЗ голямо чесане си вчесваш, (че и аз се "зачесах" колчем баш не на време)+(може и др. да са го сторили в твоя чес, ама всеки сам решава кога и с колко). Големите са ни притиснали като балировачна машина прочетени вестнци- душат и изцеждат, дано си прав и остискаш тази ЧесТ,-" но само и единствено заради продажбата и щото е единственото на бфб, което няма как да фалира" , и недей се нада БХ да те загледа и да блажиш с нега!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеУникално евтини пари и чудесни отчети от компаниите - който не подобрява поне запазва резултата... какво да иска човек повече!?!? Хайде дано Септември обърнем вече, че аман!!!кои са тези чудесни отчети, че не се сещам нещо? Всички що годе ставащи и дивидентни акции са жесток балон и показват кофти мажоритарни хватки напоследък - и Балканите и техните производни, мунчо на батя, и мумифицираните, и дори коравото, с това неистово желание да влезе в суфлекса, за да шитнат някоя акция. Флагманът си го знаем, за банките е омерта и за мен е само ЧЕЗ, но само и единствено заради продажбата и щото е единственото на бфб, което няма как да фалира, дори и да иска неговия нов мажо, но и там са политически игри и очакване на Годо!
Та кое да е оптимизмът, освен ако БХ не ги посъветва да надуят борсата в негова чест, за да си начеше егото, другото е бошлаф работа - със стари коври нов бардак не става!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтарите и опитни кучета знаят .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 1 like
Коментар
-
ЦКБ на 1,10 и ПИБ НА 1,7 това са нивата за влизане на бфб-то.. Старите и опитни кучета знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениесамо при мен ли платформата на Елана заби?
Коментар
Коментар