Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Въпроса е можем ли да отлепим от дъното ? За сега отговора е не !
Когато другите растяха през миналите години ние спахме, а сега когато наближава криза пак ще се влачим по дъното !
- до преди една седмица софикс беше 585 и всички очаквахте да потеглите ....... то не бяха графики, то не бяха статии, и т.н., и т.н. ......... за последната седмица спада е около 20 пункта, а това са 4-5%
- този спад се случва на фона на увеличение на оборота който е видим за всеки
повечето от вас знаят какво означават тези два фактора
извод:
на първо време ще се тества софикс 560 ...... тази подкрепа се тества два пъти вече през тази година и следва нов тест който този път ще бъде пробит...
препоръка:
ако оптимистите искат да се задържат над водата да събират пари и да бранят спадовете
за реалистите е ясно, че ще дойдат наистина добри цени за покупки на сегашните надценени хартииfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Според мен е добре да се приготвим за зима,че янките все по-често приказват за криза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеАз не вярвам да продължаваме така. Септември трябва да има раздвижване, нагоре или надолу според мен
Някои от тези, дето хейтват по позициите вече се сдобиха със своите книжа от тези, които са им повярвали. Да видим кой крив, кой прав
Коментар
-
Аз не вярвам да продължаваме така. Септември трябва да има раздвижване, нагоре или надолу според мен
Някои от тези, дето хейтват по позициите вече се сдобиха със своите книжа от тези, които са им повярвали. Да видим кой крив, кой правМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
То си знаем, че сме потънали отдавна ! Въпроса е можем ли да отлепим от дъното ? За сега отговора е не ! Не и с тези които са се окопали във властта вече 10г. !
Коментар
-
Топбанкер бие тревога: Внимавайте с кредитите!
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/ikonomika/topbanker...ews694093.html
По думите му е нереалистично в момента да се прогнозира, че страната ни ще влезе в т.нар. "клуб на богатите" в ЕС, защото има много фактори, които могат да променят ситуацията. Банкерът все пак увери, че българските банки приветстват членството на страната както в единният валутен механизъм, така и в Банковият съюз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Е то всеки с малко акъл ще скочи от потъващия кораб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеИ фондовете на ОББ-то намаляват. Инвеститорите напускат бфб-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
мислех, че още е на славова ......... а то:Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ Инвест фонд мениджмънт не се справят кой знае колко добре .....
През 2012 година Дружеството беше продадено от Инвестбанк и Феста Холдинг и придобито от група физически лица, сред които Николай Майстер и Мирослав Севлиевски. Г-н Цанко Коловски, Изпълнителен директор на Дружеството от неговото учредяване до 31.07.2012 г., остава акционер в него.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Точно същото си помислих като видях статията
Човека се е "доказал" и сега спокойно може да дава акъл))
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Тоя го видяхме как спука гумите с един АДСИЦ - Интеркапитал Пропърти нещо си там... Аман от фалирали типове дето се правят на разбирачи....
Човека се е "доказал" и сега спокойно може да дава акъл))
- 1 like
Коментар
Коментар