If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
18 месеца бях без акции и същото го пишеха ......... не ме ловяло съм защото нямало да падне пазара и нямало да мога да влезна в този тънък пазар защото никой нямал да ми продаде
още поне месец ще се купува спокойно тук на сегашните цени ........ чакам едва след 10-и номеври раздвижване ....... по-скоро повдигане
polki Аз спа спокойно и не чакам нищо от Софикс
Теб нещо не те лови сън ...
18 месеца бях без акции и същото го пишеха ......... не ме ловяло съм защото нямало да падне пазара и нямало да мога да влезна в този тънък пазар защото никой нямал да ми продаде
още поне месец ще се купува спокойно тук на сегашните цени ........ чакам едва след 10-и номеври раздвижване ....... по-скоро повдигане
нали това ти казвам ..... не вярваш в ъпъ на софка => вземи направи пари и играй накъсо ....... стига празни приказки във форума за да дразниш оптимистите => те (оптимистите) поне са заели позиция на пазара с парите си ...... а ти заемаш позиция с празни приказки
разбираш ли тънката разлика в позициите
Кой кво е заел си е негова работа .
Тънката разлика е че на вън от дълги може да станеш къс за секунди а тук знаеш как е ...
Все пак имам хартии на БФБ
Няма кво да плюя нещо в което никой не вярва ,дори на теб взе ти стопля
Гледаме мача без нерви
нали това ти казвам ..... не вярваш в ъпъ на софка => вземи направи пари и играй накъсо ....... стига празни приказки във форума за да дразниш оптимистите => те (оптимистите) поне са заели позиция на пазара с парите си ...... а ти заемаш позиция с празни приказки
на някой друг прогнозата загубила ли се??? ....... нека пише, ако не се види в списъка:
всеки дава предположение за максималната стойност (в една от двете посоки) която ще достигне софикса и времевия интервал в който смята, че това ще се случи!!!
експат => септември 2020 софикс 715 пункта
полки => до края на 2020 год. софикс 820 пункта
Frosty => септември 2020 софикс 470 пункта
монти => септември 2020 софикс ще бъде без криза 490 и с криза към 430 пункта
Todor Sabev => март-юни 2020 софикс 730 пункта
киро =>. до края на 2020 софикс 650 пункта
еди_мърфи => до края на 2020 софикс 780 пункта
siko13 => до края на 2020 софикс 680 пункта
unsworth => до края на 2020 софикс 640 пункта
SoHo => до края на 2020 за софикс 840 пункта
VGD => до края на 2020 софикс 800 пункта
Andy`Z => до края на 2020 софикс 580 пункта
inta53 => до 22,03,20г. софикс 760 пункта
dex => Q1 2020 - 640 пункта
Три без коз => до Края на 2020 г. - 960 пункта
Mito Karamitov => до Края на 2020 - 800 пункта
Батя => до Края на 2020 - 810 пункта
каня всеки един от съфорумците да даде мнението си!!!
Тук Никито по скоро ви надъхва и после да ви скъса Шорта
До немалка степен - да. Бил съм в комисии, знам как работи системата - веднъж дори съм си правил експеримент и видях, че гласът ми не е отчетен (бях гласувал за измислена партия с още по-измислян кандидат като преференция и гласът ми го нямаше отчетен). И все пак не може да се изманипулира всичко, а и до немалка степен нещата се получават, защото в комисиите работят идиоти, а и ИТ системата също е идиотска.
п.С. Ако премахнем и вярата си, по-добре директно да лягаме и да умираме - не харесвам особено Вапцаров заради комуноидните му изцепки (макар и като идеалист и маке), но стихотворението му "Вяра" ми е настолно!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар