Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Как да няма...?
Има една и тя става все по-голяма....Чичо, по-добре да си държим верните кончета-вихрогончета
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
кой е в грешка ще се види на 31.03.2020 г., нали?
тогава ще се види кой от двама ни е заложил на кон и кой на магаре
аз на ХИМ - 1,70 ; а ти на ЧЕЗ на 2,20
до тогава не виждам смисъл да се коментира кой е в грешка
Пак ти пожелавам успех и дано ти излязат картите
Чувам нещо избори ще има в Бг , както че и Дългия е учредил партия .
Интересна зима предстои в Бг
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
като гледам оборота виждам, че днес не е имало търговия
Другото, което напоследък се практикува масово, в по-късен следобед в една или две сделки да прехвърлят стойност за около 1 млн. лв. при 0,00 % ценова промяна - книжа на някой борсов звяр, за чието съществуване не съм подозирал, ме хвърля в дълбок смут. Смут, защото съзирам собствената си нищета и неинформираност
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Как да няма...?
Има една и тя става все по-голяма....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Нещо си в грешка ....
тогава ще се види кой от двама ни е заложил на кон и кой на магаре
аз на ХИМ - 1,70 ; а ти на ЧЕЗ на 2,20
до тогава не виждам смисъл да се коментира кой е в грешкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Краяно време да ни дадат зелена светлина за ЕРМ 2 , след това тръгваме към нови върхове.
не мога да си представя, че ЕЦБ ще вземе под крилото си бг-банка на която е казано да набави 260 млн.евра и отгоре на всичко тази бг-банка наглее и чрез преоценка на "активи" казва, че половината от необходимата сума е набавена ....... просто не мога да си представя, че в случай на "пук" ЕЦБ ще се навие да плати масрафа на цеко,ивайло и делянLast edited by polki; 10.10.2019, 16:47.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеЧовек трябва да има сетива и нагласа да вижда и признава доброто и хубавото, въпреки всичко!
Ето, например днес имаме една автентична и неманипулирана търговия!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Борисов или не знае какво е завод, или не знае какво е автомобил. Няма да дойде и „Хюндай". И завод за батерии няма да има.
https://www.dunavmost.com/novini/nya...i-nyama-da-ima
Коментар
Коментар