Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Само дъното да не излезе продънено
верно е, че сега няма обеми, а само единични сделки, но дъртия зад водата тръгне ли да корегира тогава е възможно и тук да се появи спад придружен от големи пакети...
не е препоръка ....... просто размисли без страсти...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Според мен бфб-ту е в клинична смърт, а гербавите тъпанари и угоеният им тъповат лидер Мухобойко вече са изчерпани откъм нови идеи и визия за развитие. Очертава се поне още десетина години софиксът да стърже по дъното.
Слава Богу, че в началото на годината не се подлъгах да се нашия в потъващото бфб, сега портфейлът ми е на ~ +5% за което съм предоволен.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Достатъчно близо сиБраво! Моите сметки бяха за до около 540 което ми излизаше по Елиът но след двойното дъно на 560 си мислех че е свършило падането. Както и да е близо сме до дъното. Въпроса е кога ще обърне тренда и ще видим подобаващ бичи цикъл
като някакво успокоение приемам факта, че основните ми позиции не са Софикс като цяло (макар да имам софикс-лонг с тежест 2% от портфейла ми), а отделни акции от софикс на които средната на придобиване са около настоящата цена
както и да е ......... аз не съм изобщо важен, че да пиша толкова много за мен...
по-важното е, че според мен беше изпуснат момента при втората десетдневка на септември когато пазара проби низходящият тренд и излезе от канала (оранжевото кръгче), но после много бързо слезе пак под горната черта на канала ....... просто не ни стигнаха силите да пробием стабилно 580 пункта която беше много силна подкрепа дълго време, а занапред ще се явява много силна съпротива преди да се отправим към следващото ниво при 625 пункта
събираме сили за следваща атака на 580 пункта и това е...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Достатъчно близо сиБраво! Моите сметки бяха за до около 540 което ми излизаше по Елиът но след двойното дъно на 560 си мислех че е свършило падането. Както и да е близо сме до дъното. Въпроса е кога ще обърне тренда и ще видим подобаващ бичи цикъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ето я анкетата от средата на октомври 2018 година
[ATTACH=CONFIG]n3520459[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3520460[/ATTACH]
моя отговор в анкетата беше 500-525 пункта, а във форума не веднъж писах 515 пункта за Софикс ........ тайминга тогава ми показваше Q4-2019, но в анкетата и не веднъж във форума бях писал Q3-2019
да видим какво ще се случи...Браво! Моите сметки бяха за до около 540 което ми излизаше по Елиът но след двойното дъно на 560 си мислех че е свършило падането. Както и да е близо сме до дъното. Въпроса е кога ще обърне тренда и ще видим подобаващ бичи цикъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Малее, сега се сетих, че ти беше пуснал някаква анкета, в която аз попълних дъно - 580. Доста бях сигурен в мнението си
моя отговор в анкетата беше 500-525 пункта, а във форума не веднъж писах 515 пункта за Софикс ........ тайминга тогава ми показваше Q4-2019, но в анкетата и не веднъж във форума бях писал Q3-2019
да видим какво ще се случи...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЧудех се ,къде да го постна долния коментар и макар, че на пръв поглед не изглежда да е много по темата,за мен си е баш по темата....
Изисквано образование - средно или основно.25.11.2019 Работник в производството на акумулатори, ЕЛХИМ-ИСКРА АД Месторабота Пазарджик; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 900 до 1300 BGN (Бруто)
Други изисквания - сръчност, умение за работа в екип, физическа издръжливост.
Работно време - 7 часа, редовна смяна, петдневна работна седмица.
Изисквано образование: Висше - Машинен инженер25.11.2019 Инженер конструктор, ЕЛХИМ-ИСКРА АД Месторабота Пазарджик; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 900 до 1000 BGN (Бруто)
Владеене на AutoCAD, Solid Edge.
Работно време - 8 часа, петдневна работна седмица.
Обърнете внимание на четири основни неща:
- позиция
- работна заплата
- работно време
- изисквания
Елхим-Искра,както всички знаем е публично дружество на БФБ,мажоритарният собственик е също публично дружество на БФБ..
След като могат да си позволят това брутално неадекватно поведение в търсенето на кадри,(визирам най-вече втората обява),от които пряко е зависима дейността на дружеството,как да очакваме едно адекватно(каквото и да означава това) поведение на мажоритарите към миноритарните акционери,..?!
И като имаме предвид,че все пак, това са едни от що-годе най-читавите мажоритари на БФБ...
Обявите може да ги намерите в jobs.bg
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
По дъното се движехме лятото, сега се движим под дъното
- 1 like
Коментар
-
Груйче, когато си прав прав си..Интересно е как се замитат нещата под килима в този форум и малките инвеститори излезаха най- виновни за състоянието на Борсата..В нормалните страни правителствата се грижат за капиталовите си пазари и имат за тях специални планове, а тук им се подиграват , че са черешови и се насърчават лъжливите мажоритари..В САЩ капиталовият пазар сваля и качва президенти , тук се крадат банки като КТБ- публично дружество и няма наказани и подсъдими..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
според мен под дъното се движим от около месец .......... поне тогава излезнахме извън канала
[ATTACH=CONFIG]n3520394[/ATTACH]Last edited by Todor Sabev; 27.11.2019, 15:11.
Коментар
-
Мислех да пиша пак дълъг пост, но ще се зАпра, а и имам много задачи напоследък, та не смогвам и един телефон да звънна на когото трябваНикове всякакви - един chimney още ми виси едно уиски - не ми е за уискито, важна е идеята. Та тук въпросът има един отговор и той се крие в управляващата партия - каквото и да ви говорят, проблемът винаги е там, в управляващите и тяхната воля и желание да се случи нещо. Щото как беше - и най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия. Сменете мафия с мажоритар и нещата заспиват. А нещата са такива, каквито са, защото упраляващите не ги е еня, не гласуват законите, които трябва и не следят за спазването им от "независимите" органи на тяхното подчинение - следствие, разните комисии, прокуратува и съд. Другото е чесане на езици и словоблудство по клавиатурите.
Това, за което може да бъде обвинен народът, в частни шамтките като нас, е овчето бездушие и липса на протести, като "гениите" тук избират още по-"гениално" решение - да били гласували с краката си - Терминал 1 и 2 и други борси. Ма бюлетинката и работа, работа, работа решават всичко...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki
сещаш ли се кой беше този герой??? ....... нарочно му скрих името........ но ще ти подскажа, че цяло лято месеци наред целия форум му обясняваше как ще получи дивидента си от атерата, а той не можеше да вдене какво му се обяснява
............ и в края на октомври и в началото на ноември 2018 взе да ни учи къде било дъното и как нямало да падне софикса под 600 пункта
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Чудех се ,къде да го постна долния коментар и макар, че на пръв поглед не изглежда да е много по темата,за мен си е баш по темата....
Изисквано образование - средно или основно.25.11.2019 Работник в производството на акумулатори, ЕЛХИМ-ИСКРА АД Месторабота Пазарджик; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 900 до 1300 BGN (Бруто)
Други изисквания - сръчност, умение за работа в екип, физическа издръжливост.
Работно време - 7 часа, редовна смяна, петдневна работна седмица.
Изисквано образование: Висше - Машинен инженер25.11.2019 Инженер конструктор, ЕЛХИМ-ИСКРА АД Месторабота Пазарджик; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 900 до 1000 BGN (Бруто)
Владеене на AutoCAD, Solid Edge.
Работно време - 8 часа, петдневна работна седмица.
Обърнете внимание на четири основни неща:
- позиция
- работна заплата
- работно време
- изисквания
Елхим-Искра,както всички знаем е публично дружество на БФБ,мажоритарният собственик е също публично дружество на БФБ..
След като могат да си позволят това брутално неадекватно поведение в търсенето на кадри,(визирам най-вече втората обява),от които пряко е зависима дейността на дружеството,как да очакваме едно адекватно(каквото и да означава това) поведение на мажоритарите към миноритарните акционери,..?!
И като имаме предвид,че все пак, това са едни от що-годе най-читавите мажоритари на БФБ...
Обявите може да ги намерите в jobs.bg
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар