Ох, Монти. и още 20 години да си на този пазар ще стигнеш до нивото на добър дребен спекулант, на дейтрейдинг. Точно с мойта схема(уговорка) описвам как ПФ-то няма да запише загуби, а само приход от лихва. Иначе, по твойта версия, загубите са големи в деня на излизането от ЕТФа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Нене, Пенсиите си ги искат, след това те могат да се разпореждат с тях, да ги залагат срещу лихва(КФКто ще е доволно те да захлебят с малко лихва в тези времена). В един момент(предполагам са се разбрали вече кога и как) ще стане обратното
Ако го направят и ги хванат ,при огромна загуба ще из вземат лиценза....
На фондовата борса през 2016 Никиту си купи всичките акции за фонда на Фондовата борса .....на астрономически цени .Сега ще върне акциите на мижави цени...Не забравяй че ХИМ фондовете не участваха и печелеха от продажба на поне 4 акцииLast edited by Монти; 03.12.2019, 20:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Кое е законно , че дългия преостъпва акции на късия да свали дяловете на дългия и после си ги прибира пък да качи акциите на късия ......и единия губи а може двамата . Този който губи съди до дупка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
В случая аз няма значение от кои съм ... А за какво точно ще ги опънат КФКто? Това са си законни сделки, "късия" фонд нали и той ще е законен ?Точно така ще имат "пълен комплект" софикс
Коментар
-
Ти си от дългите и искаш дългите да победят....ами купувай.
Иначе ако го направят КФН ще им опънат шортите за манипулация на маркета....толкова явно нещо даже и Никиту няма да направи...Нали ако излезе наяве ,ще бъдат съдени до дупка и Осъдени.
Иначе късите като излезнат на маркета ще свалят фонда с поне още 20% и другото никой от Пенсиите нямат пълен комплект софикс.....така че не става ,аз също го мислех....Точно така ще имат "пълен комплект" софикс
Last edited by petyob; 03.12.2019, 19:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеОписал съм една възможна врътка във форума на Експат - на "късия" му трабват акции назаем, плаща лихва, но няма право да ги вземе от "дългия". На пенсиите им трябва догодност, т.е. лихви. След като акциите излезат от "дългия" може да се прави каквото си искат с тях, т.е и да се залагат. След опледелен период. когато "късия" си ги искуу обратно ще може да се направи обратната врътка. Ще станат обратните сделки, само някой, най-вероятно игралите на късо ще платят за лихвите на пенсиите, както и другите разходи
Иначе ако го направят КФН ще им опънат шортите за манипулация на маркета....толкова явно нещо даже и Никиту няма да направи...Нали ако излезе наяве ,ще бъдат съдени до дупка и Осъдени.
Иначе късите като излезнат на маркета ще свалят фонда с поне още 20% и другото никой от Пенсиите нямат пълен комплект софикс.....така че не става ,аз също го мислех....
Коментар
-
Описал съм една възможна врътка във форума на Експат - на "късия" му трабват акции назаем, плаща лихва, но няма право да ги вземе от "дългия". На пенсиите им трябва догодност, т.е. лихви. След като акциите излезат от "дългия" може да се прави каквото си искат с тях, т.е и да се залагат. След опледелен период. когато "късия" си ги искуу обратно ще може да се направи обратната врътка. Ще станат обратните сделки, само някой, най-вероятно игралите на късо ще платят за лихвите на пенсиите, както и другите разходи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНе се косете толкова, връщаме се към предишната нормалност когато фонда на Никито го нямаше! От където тръгнахме преди да се появи фонда там ще се върнем
! То и без това с тоя умрял фонд на тази умряла борса се видя, че и това не работи тук !
Коментар
-
Не!В кошницата няма толкова ССВ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тая сделка от вчера при ЦКБ да не би да има връзка с това нещо.....ако е така вече не са 6 мил а 3?
Коментар
-
Вие верно сте хванати от улицата ,хората си искат парите , но Василев знае че ако им даде 6 милиона останалите и един няма да вземат.....така че ще научите повече за Жабето на Полки....
Коментар
Коментар