Добре, момчета, убедихте ме, FT са лъжци, съгласих се и ИТ-тата в България вземат "пенсии от 125 евро и заплати от 300 евро" както казва Киро. Живи и здрави да сме всички в България да си харчим своите "пенсии от 125 евро и заплати от 300 евро".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеА вдигат ли се заплатите като пишеш всеки ден, че всичко е ужасно, кой от хората на различно мнение от теб бил държавен чиновник, кой партиен деец, кой не знам какъв... Сега FT и те лъжи пускат, рекламни. Къде е FT, къде е Киро от форума на Инвестора.
Ако се вдигаха заплати с писане във форуми .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеА вдигат ли се заплатите като пишеш всеки ден, че всичко е ужасно, кой от хората на различно мнение от теб бил държавен чиновник, кой партиен деец, кой не знам какъв... Сега FT и те лъжи пускат, рекламни. Къде е FT, къде е Киро от форума на Инвестора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение.Като кажем браво ще се вдигнат ли заплатите и пенсиите и кого лъжем..Ти кажи..
- 12 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Киро, Киро,
неща за критикуване дал господ, но като има нещо хубаво - не трябва да се зачерква по инерция. Трябва да се казва БРАВО, за да се стимулират всички да успяват така както този сектор. Или казваш, че ФТ и те са слуги на някой си политик, работещи в администрацията или какви ли не от типа...
В ИТ сектора нито заплатите имат допирни точки с тези дето говориш, нито пък пенсиите ще бъдат такива. С най-добри чувства, но колкото е лошо носенето на "розови очила", още по-лошо е всичко да го виждаш "в черни краски".
На всички пожелавам повече поводи за оптимизъм!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАма ти не знаеш ли, че и във ФТ има скъпо платени рекламни статии..Иначе като как са се сетили за най бедната страна в ЕС..Като кажем браво ще се вдигнат ли заплатите и пенсиите и кого лъжем..Ти кажи..
- 1 like
Коментар
-
Ама ти не знаеш ли, че и във ФТ има скъпо платени рекламни статии..Иначе като как са се сетили за най бедната страна в ЕС..Като кажем браво ще се вдигнат ли заплатите и пенсиите и кого лъжем..Ти кажи..Last edited by Kiro; 06.12.2019, 12:19.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтрахотна държава със пенсии от 125 евро и заплати от 300 евро..То силикон има, ама той е в устните и гърдите на мутресите..
неща за критикуване дал господ, но като има нещо хубаво - не трябва да се зачерква по инерция. Трябва да се казва БРАВО, за да се стимулират всички да успяват така както този сектор. Или казваш, че ФТ и те са слуги на някой си политик, работещи в администрацията или какви ли не от типа...
В ИТ сектора нито заплатите имат допирни точки с тези дето говориш, нито пък пенсиите ще бъдат такива. С най-добри чувства, но колкото е лошо носенето на "розови очила", още по-лошо е всичко да го виждаш "в черни краски".
На всички пожелавам повече поводи за оптимизъм!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеBulgaria attracts record tech investment
Country has emerged as one corner of south-eastern Europe’s ‘Silicon Valley’
Според световното делово издание страната ни се оформя като "ъгъл на източноевропейската Силиконова долина"
https://clubz.bg/91440-fajnenshyl_ta...coj_-Bumqtx1Hc
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Детето ми е на 14 години / по-малкото / и ходи в частно училище. Облича се само удобни дрехи от НМ
Обувките винаги се изхитрява да ги скъса / всички деца вероятно правят това/
Джобните са му 20 лева на месец.
Носи си храна от вкъщи - плодове основно. Иначе яде каквото и дадат в училище.
Получи първия си телефон след края на пети клас и беше стария телефон на брат и.
Хич не я е срам.
Приоритетът и е да научи трети език - японски и да рисува.
Тук приоритетите са СЪЩИТЕ.
Повод за оптимизъм...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Цитатът по-долу е мнение във фейсбук група на българка,живееща в Германия....Мярнах го и си го записах...
"Детето ми ходи в частно училище. Повечето родители са богати. Хлапетата ходят облечени като клошари.
Други неща са за тях важни, а не да си мерят марковите дрехи.
детето ми носи скъсани гуменки. Не че няма други де. На 12 е. Джобни за даскалото
- йок. Маже филии от вкъщи. Джобните и са 20 евро на месец. Ако въобще. Телефонът и струва 100 евро.
Модел отпреди 5 години. На училище ходи с колело на 20 години. И хич не я е срам.Тук приоритетите са други...."
Обувките винаги се изхитрява да ги скъса / всички деца вероятно правят това/
Джобните са му 20 лева на месец.
Носи си храна от вкъщи - плодове основно. Иначе яде каквото и дадат в училище.
Получи първия си телефон след края на пети клас и беше стария телефон на брат и.
Хич не я е срам.
Приоритетът и е да научи трети език - японски и да рисува.
Тук приоритетите са СЪЩИТЕ.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 14 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Цитатът по-долу е мнение във фейсбук група на българка,живееща в Германия....Мярнах го и си го записах...
"Детето ми ходи в частно училище. Повечето родители са богати. Хлапетата ходят облечени като клошари.
Други неща са за тях важни, а не да си мерят марковите дрехи.
детето ми носи скъсани гуменки. Не че няма други де. На 12 е. Джобни за даскалото
- йок. Маже филии от вкъщи. Джобните и са 20 евро на месец. Ако въобще. Телефонът и струва 100 евро.
Модел отпреди 5 години. На училище ходи с колело на 20 години. И хич не я е срам.Тук приоритетите са други...."
- 1 like
Коментар
Коментар