If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама ти не знаеш ли, че и във ФТ има скъпо платени рекламни статии..Иначе като как са се сетили за най бедната страна в ЕС..Като кажем браво ще се вдигнат ли заплатите и пенсиите и кого лъжем..Ти кажи..
Страхотна държава със пенсии от 125 евро и заплати от 300 евро..То силикон има, ама той е в устните и гърдите на мутресите..
Киро, Киро,
неща за критикуване дал господ, но като има нещо хубаво - не трябва да се зачерква по инерция. Трябва да се казва БРАВО, за да се стимулират всички да успяват така както този сектор. Или казваш, че ФТ и те са слуги на някой си политик, работещи в администрацията или какви ли не от типа...
В ИТ сектора нито заплатите имат допирни точки с тези дето говориш, нито пък пенсиите ще бъдат такива. С най-добри чувства, но колкото е лошо носенето на "розови очила", още по-лошо е всичко да го виждаш "в черни краски".
Детето ми е на 14 години / по-малкото / и ходи в частно училище. Облича се само удобни дрехи от НМ
Обувките винаги се изхитрява да ги скъса / всички деца вероятно правят това/
Джобните са му 20 лева на месец.
Носи си храна от вкъщи - плодове основно. Иначе яде каквото и дадат в училище.
Получи първия си телефон след края на пети клас и беше стария телефон на брат и.
Хич не я е срам.
Приоритетът и е да научи трети език - японски и да рисува.
Тук приоритетите са СЪЩИТЕ.
Супер,-без ирония!Значи сме намерили верния път,особено ако "явлението",което описваш, е масово,защото това ,което описва жената от моя цитат, важи масово за Германия...Моите наблюдения за България са малко по-различни,но пък от друга страна, наблюденията ми - по чисто субективни причини, са малко" поостарели",така че може и да съм в грешка....
Повод за оптимизъм...
Цитатът по-долу е мнение във фейсбук група на българка,живееща в Германия....Мярнах го и си го записах...
"Детето ми ходи в частно училище. Повечето родители са богати. Хлапетата ходят облечени като клошари.
Други неща са за тях важни, а не да си мерят марковите дрехи.
детето ми носи скъсани гуменки. Не че няма други де. На 12 е. Джобни за даскалото
- йок. Маже филии от вкъщи. Джобните и са 20 евро на месец. Ако въобще. Телефонът и струва 100 евро.
Модел отпреди 5 години. На училище ходи с колело на 20 години. И хич не я е срам.Тук приоритетите са други...."
Детето ми е на 14 години / по-малкото / и ходи в частно училище. Облича се само удобни дрехи от НМ
Обувките винаги се изхитрява да ги скъса / всички деца вероятно правят това/
Джобните са му 20 лева на месец.
Носи си храна от вкъщи - плодове основно. Иначе яде каквото и дадат в училище.
Получи първия си телефон след края на пети клас и беше стария телефон на брат и.
Хич не я е срам.
Приоритетът и е да научи трети език - японски и да рисува.
Тук приоритетите са СЪЩИТЕ.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Цитатът по-долу е мнение във фейсбук група на българка,живееща в Германия....Мярнах го и си го записах...
"Детето ми ходи в частно училище. Повечето родители са богати. Хлапетата ходят облечени като клошари.
детето ми носи скъсани гуменки. Не че няма други де. На 12 е. Джобни за даскалото
- йок. Маже филии от вкъщи. Джобните и са 20 евро на месец. Ако въобще. Телефонът и струва 100 евро.
Модел отпреди 5 години. На училище ходи с колело на 20 години. И хич не я е срам.Тук приоритетите са други...."
Увредени сме от дългите години комунизъм в България ! Искаме от най хубавото и най скъпото, и ако може сега да е ! Другаде няма такова пъчене и показване като при нас !
Абсолютно - баси новината за няква дребна сделчица. То има два варианта - БХ, който открива всяко цехче с инвестиция от 100К евро, и редовното мрънкане, когато фалира или се изнесе някоя фирмичка с гаражен бизнес (образно казано). Проблемът е един - БХ, оттам тръгва и свършва всичко, покрито и заметено от верните му копои от гешеФтурата и всички по веригата. Беззаконието и безнаказаността, когато знаеш, че със съответната сума на дадения Първи (бил той БХ или някое негово аватарче в син, червен, зелен или пембен цвят) си купуваш спокойствие да лъжеш, мамиш и крадеш. Те затова не върви борсата, но темата е дълга, а аз нямам време. Успех на инвестиращите
Ами всичко го виждаме с очите си как нищо не върви нито производство,нито търговия .Само на Бърборко сметките излизат и от Фитч му дигат
рейтинга и самочуствието.
Хората продават,не закриват!Друг ще работи,друг ще плаща!
Абсолютно - баси новината за няква дребна сделчица. То има два варианта - БХ, който открива всяко цехче с инвестиция от 100К евро, и редовното мрънкане, когато фалира или се изнесе някоя фирмичка с гаражен бизнес (образно казано). Проблемът е един - БХ, оттам тръгва и свършва всичко, покрито и заметено от верните му копои от гешеФтурата и всички по веригата. Беззаконието и безнаказаността, когато знаеш, че със съответната сума на дадения Първи (бил той БХ или някое негово аватарче в син, червен, зелен или пембен цвят) си купуваш спокойствие да лъжеш, мамиш и крадеш. Те затова не върви борсата, но темата е дълга, а аз нямам време. Успех на инвестиращите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар