Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеИ Моrgаn Ѕtаnlеу зaпoчвa cъĸpaщeниятa нa cлyжитeли зapaди пpиближaвaщaтa peцecия!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Тия глупости ги дрънкаш вече десетина години и още не си се уморил.
Явно си нямаш никаква друга работа.
Откъде намираш пари за храна, не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Още по - важно е да се отворят когато е необходимо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Tова за дирижабъла от поне петилетка се срича, а оно все по нависоко...важното е да се носиш.
А още по важното е да имаш парашутИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Сами си правете изводите, с какъв дирижабъл при Дау се носим
А още по важното е да имаш парашутИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеИ Моrgаn Ѕtаnlеу зaпoчвa cъĸpaщeниятa нa cлyжитeли зapaди пpиближaвaщaтa peцecия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Сами си правете изводите, с какъв дирижабъл при Дау се носим
Коментар
-
Бъфет се оплака от факта, че оценките за много компании са изключително високи, като се има предвид, че фондовата борса е близо до най-големия си връх за всички времена. И подчерта многократно, че няма да плаща за сделки повече, отколкото е необходимо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеТОНИ, полезно проучване си направил, добра работа. Аз лично предпочитам дружествата под таблицата с ръст на печалбата 16 - 26 % ако се не лъжа. Защото от тези ръстове би трябвало да ми дойде увеличение на дивидента с минимум 18 - 20 % бруто. Първата група над таблицата с "фантастичните" ръстове на печалбите са дружества, които рядко гласуват дивидент, т..е. за мен са ".. я камилата, я камиларя ...". От тези последните акции си пазаруват пенсионните фондове на Химимпорт, на Еврохолд и др., които ще гледам с интерес, как ще плащат пенсиите от втория стълб.
Нищо лично, не е препоръка за търговия с акции.
От тези с мегапроцентите Мбат не са част от варненци. Сирма също прескачам след като се оказа че собствениците искат да напускат корабчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Да, точно така. Дори най-вкусното и апетитно ястие ако е сервирано в мръсна, немита чиния, никой няма да го яде. Личи си, че инвеститорите в България нямат вяра на некадърното управление на Боко тиквата и крадливата му корумпирана партия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ТОНИ, полезно проучване си направил, добра работа. Аз лично предпочитам дружествата под таблицата с ръст на печалбата 16 - 26 % ако се не лъжа. Защото от тези ръстове би трябвало да ми дойде увеличение на дивидента с минимум 18 - 20 % бруто. Първата група над таблицата с "фантастичните" ръстове на печалбите са дружества, които рядко гласуват дивидент, т..е. за мен са ".. я камилата, я камиларя ...". От тези последните акции си пазаруват пенсионните фондове на Химимпорт, на Еврохолд и др., които ще гледам с интерес, как ще плащат пенсиите от втория стълб.
Нищо лично, не е препоръка за търговия с акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеОчакваната възвръщаемост на дадена инвестиция на БФБ в момента е отрицателна по конюнктурни причини. Резултатите на книга не променят този факт.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар