If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трейс,билборд ,Софарма и още няколко които са готови да тръгнат,но изчакват.На Коледа май ще стават чудеса,това си мисля като ги гледам.
Колкото до Флагманът щом банката не пада и той няма да падне и дано Мазератито излезе прав,може с Шиханът да си пият кафето щом е
толкова убедителен за трета вълна.
Това беше интересен лаф," готови са да тръгнат, но изчакват" ! То и аз съм готов да стана милионер, но изчаквам ! Пазара е на изчакване дълго време да тръгне , а така и не тръгва ! Другите борси от години растат и вече чакат новата криза, а ние още чакаме да тръгнем, за кога ли и за къде ли ?
Трейс,билборд ,Софарма и още няколко които са готови да тръгнат,но изчакват.На Коледа май ще стават чудеса,това си мисля като ги гледам.
Колкото до Флагманът щом банката не пада и той няма да падне и дано Мазератито излезе прав,може с Шиханът да си пият кафето щом е
Да нямаш предвид 1.60 за акция Хим? Това е ли предколедното? На Черния петък бяха по-скъпи
Има голяма опастност от обезценка на долара и кешът да отиде за тапети.
Няма такава опасност,но дори и да се случи някога аз плащам в долари в страната на долара и един SUV автомобил пак ще си е на същата цена.А че щял съм да платя няколко цента повече за кебабче в България въобще не ме интересува.Когато на година в сметката ми влизат стотици,стотици хиляди долара ми е все тая колко струвало еврото.
Коментар