If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито под 500!
Чакам на buy, ама пусто "ами ако продължи още"? Дали пък да не си сипя едно (мина 12ч все пак, не е толкова рано) и да изчакам до утре?!
Затворете борста за днес, стига толкова.
Остана да тестваме и да паднем под 500 и тогава ще го втасаме. По-добре да спрем с търговията и да не падаме излишно.
Предлагам борсата да работи само когато има позитивни новини и само когато преди това сме купили.
Остана да тестваме и да паднем под 500 и тогава ще го втасаме. По-добре да спрем с търговията и да не падаме излишно.
Вече тестваме. Няма кой да вземе решението за спиране на търговията, няма ...
Няма лошо и да поспаднат, въпреки че съм пълен с акции. Въпроса е дали не е време за пазаруване, защото съм се подготвил и с кеш. Ще има ли смелчаци, които да почнат да купуват а ?
Ами не знам. Никой не може да предвиди бъдещето и да кажe дали ще има възстановяване и кога...
Няма лошо и да поспаднат, въпреки че съм пълен с акции. Въпроса е дали не е време за пазаруване, защото съм се подготвил и с кеш. Ще има ли смелчаци, които да почнат да купуват а ?
Повярвай ми не е време. Смелчаци има, но продаващите са повече от тях ми се струва, че все повече ще стават. Все пак не е препоръка.
Коментар