If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
в момента ситуацията ми напомня за преди година когато за ден-два софка рипна до 620-625 пункта и после пак се върна под 580 пункта ....... в този ред на мисли смятам, че до края на месеца пак ще се върнем при добре познатото 540-580 ......... и ще ви гледам сеира, разбира се...
Сеир за какво имам як бизнес.. отсвирвам акциите и като станат колко ми се иска ще се върна.. не ми е проблем да чакам колкото трябва
Зависи с колко пари влизаш.. ако са повече не е толко лесно.. влизане излизане все е проблем.. търсиш пакети.. продаваш пакети
Предпочитам да ви гледам сеира в момента
в момента ситуацията ми напомня за преди година когато за ден-два софка рипна до 620-625 пункта и после пак се върна под 580 пункта ....... в този ред на мисли смятам, че до края на месеца пак ще се върнем при добре познатото 540-580 ......... и ще ви гледам сеира, разбира се...
май пак забрави, че дъното бе при 258 пункта ....... а върха 514 ......... имаше 100% ребаунд за кака софка преди да се потопи отново
100% за индекса ...... а имаше акции които направиха над 300% профит ....... така и така си пишем за ХИМ ...... да ти напомня, че от 1,14 през февруари се качи на 3,60 ......... ама, знам, че вас тези проценти не ви вълнуват и не си заслужава участието ви
Ето ти ги финално европейците накрая пак ще се на минус Динамичен е пазара..
Зависи с колко пари влизаш.. ако са повече не е толко лесно.. влизане излизане все е проблем.. търсиш пакети.. продаваш пакети
Предпочитам да ви гледам сеира в момента
Точно, но ме ми се влизаше в подробности... като се намажеш и докато се измъкнеш всичко ти е като на сън ) 3-4 години само се купуваше..познавам хора които загубиха милиони, станаха отрицателни и още връщат на банки и хора..... Време е за дълбока криза.. Онези с репата от вчера и днес да не мислиш, че са хепи.
май пак забрави, че дъното бе при 258 пункта ....... а върха 514 ......... имаше 100% ребаунд за кака софка преди да се потопи отново
100% за индекса ...... а имаше акции които направиха над 300% профит ....... така и така си пишем за ХИМ ...... да ти напомня, че от 1,14 през февруари се качи на 3,60 ......... ама, знам, че вас тези проценти не ви вълнуват и не си заслужава участието ви
Виж Европа САЩ Просто затворихме преди тях.. щяха да видят софикс 4% през крив макарон.. лично ще стискам до последно.. колкото по-ниско толко повече.. много е рано за влизане
гледай ги ти
ХИМ-а е на цена дъно от 2009 г. след голямата криза през 2008 г. .......... но винаги можеш да чакаш да се върне 1997 г. и 3 800 лв./$
Коментар