Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Заспивай веднага да си продължиш съня за Панама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
На почивка съм в Панама, така че не дрънкай глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Мише мушморок такъв сън не те хваща от загубите майСооко бре това е само началото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Мечето Cveti93, нали знаеш, че си индикатор за покупки.Сооко бре това е само началото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Нема да обиждам циганите и пловдивчаните ,разбира се.....
Ама ти ми осредни прогнозата на 460 и надмина с лъжите оня с мисирките за който преди малко се оприличи пред модератора....знам че ти пътеводител и пример....
Два баса загубени и пак лъжи и обиди....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Нема да обиждам циганите и пловдивчаните ,разбира се.....
Ама ти ми осредни прогнозата на 460 и надмина с лъжите оня с мисирките за който преди малко се оприличи пред модератора....знам че ти пътеводител и пример....
Два баса загубени и пак лъжи и обиди....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
значи не си "алчен" ...... пиши нов ник: "в очакване на годо"Алчен съм за много
трохите ще ви ги оставя
скоро ще почнете да се гърчите, само е въпрос на време..
Коментар
-
От респираторна болест към болест на финансовата система: https://profit.bg/banki/v-italiya-vr...4FHHjH1FzUeOCs
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМомчета отклонявате се от темата
Коронките вече са София, къде и стотина контактни, минимум, де се знаят...
Да видим утре ти ли ще биеш меците или те тебе...
Очаква се май новия фонд на саламчето да стане по ликвиден.Last edited by pipbel; 10.03.2020, 21:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
спомням че си смени прогнозата няколко пъти ........ всички посочихме по едно число в анкетата ..... само ти хитруваше ....... накрая посочи нещо различно ...... а сега реши да напишеш първоначалната си прогноза
вземи сам си напиши окончателната прогноза ...... защото пак ще ти изкарам кирливите ризи!!!
Коментар
-
монти => септември 2020 софикс ще бъде без криза 490 и с криза към 430 пункта
вземи сам си напиши окончателната прогноза ...... защото пак ще ти изкарам кирливите ризи!!!
Коментар