Първоначално изпратено от Setver
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Не знам дали забелязвате разликата с 2008г., но аз виждам такава.
През кризата от 2008г. цените на суровините също се сринаха, а сега освен нефта по конюнктурни причини останалите цени на суровини се задъжаха долу-горе стабилни, като металите, храните и т.н. Което говори за наближаваща инфлация, особено като вземем да стабилизираме след 2-3 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
А дядо Бъфи, дето го водеха вече сенилен, че седи на 150млрд. кеш от повече от година, сега доволно потрива ръчички и се подсмихва хитро-хитро.
Притеснява се ,че корона вируса го дебне из засада .
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеА далекоизточните как са?
Да видим как ще отворим и като се въведе и извънредно положение у нас можем да отидем в двуцифрената червена зона директно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Фючърсите са 6% нагоре за последния часLast edited by realista; 13.03.2020, 09:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСпоред мен ще имаме достатъчно време да купуваме на дъно и около него, както на наща сергия така и по света.
Ако тая гадост отмине да два месеца в Q1 на 2021 би трябвало да видим стабилизиране на спада в отчетите и от там някво дъно до тогава ще галопираме къде по силно, къде по-слабо към него. Тези 10% даун от снощи ще станат 5, а постепенно ще спаднат до 1% но за продължителен период от време. В отчетите на 2020 ще видим резултатите от карантините и спрелият икономически живот. На кратко мисля, че ни очакват поне година за покупки на ниски цени.
Успех на всички и да сме здрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес май ще е наистина петък 13 на БФБ след като щатите изсипаха Дау с -10 %..
Коментар
-
Според мен ще имаме достатъчно време да купуваме на дъно и около него, както на наща сергия така и по света.
Ако тая гадост отмине да два месеца в Q1 на 2021 би трябвало да видим стабилизиране на спада в отчетите и от там някво дъно до тогава ще галопираме къде по силно, къде по-слабо към него. Тези 10% даун от снощи ще станат 5, а постепенно ще спаднат до 1% но за продължителен период от време. В отчетите на 2020 ще видим резултатите от карантините и спрелият икономически живот. На кратко мисля, че ни очакват поне година за покупки на ниски цени.
Успех на всички и да сме здрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Абе не ми тълкувай думите като олигофрен.Казах тогава,че няма товари така както преди и е намалено потреблението.Един от показателите за предстояща криза в САЩ който всеки финансово грамотен американец знае е че когато транспортния сектор няма работа значи има проблем.Към него момент се намали и продажбата на автомобили и закриха доста терминали където приятели с автовози доставяха новите коли до дилърите,същата година Bank of America излезе с изявление че редуцира подразделенията си и ограничава кредитите впредвид очакване на лоши години за сектора.Пет от големите пристанищни портове в САЩ бяха затворени заради надостатъчно работа.Имаше и още куп други неща които коментираха тук и говореха че нещата не отиват на добре.Въобще корона вируса е само допълнвние към всичко.Това дори Бъфет го каза наскоро че акциите са били скъпи и трябвашо да паднат.Накрая за въпросните проценти покачване на Дау.Ами винаги преди буря е най-задушно.Така беше и с БФБ 2007 г.Така е било и 1929 г.Така ли е ? Или ти предпочиташ да изопачаваш нещата за да се направиш на велик.Колкото и да говориш за мисирки,за индианци и прочие накрая аз съм с кеша и ще пазаря наистина акции без пари а ти ще чакаш дълго време да си избиеш загубите.Айде поне имай малко срам и спри да се опитваш да обиждаш,че още не си се разплатил с роднините си след като им изгуби парите 2008 г на бфб.
този път пак така ли ще я карашfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
.....Добре че имаш ракия да похасиш мъката с нея.(покой на размирната му душа)
Коментар
Коментар