Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИма ли още хора, които да смятат ПЕ, дивиденти, на база история и минали отчети? Почти съм убеден, че тази година на БФб няма да има нито един дивидент
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пак се появи трола..Три без коз с вазелин ли го предпочиташ или без , а писоар..Пак започна просташкият си спам..
Моля модераторите да вземат мерки..Last edited by Kiro; 12.03.2020, 11:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПредстои брутално рали..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеСпрете търговията, не бива да падаме по този свиреп начин.
Да се спре за няколко дена, докато се успокои положението, иначе само падаме за нищо.
Спрете търговията.Нали хората с пари може да искат да си купят евтино при падащ пазар.
То за това е борса - до вчера може да е вървяла нагоре, днес се срива надолу, после пак нагоре, и пак надолу и така...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Нали се шегуваш?
Иначе стой настрана от борсата...Last edited by Zdravko; 12.03.2020, 11:41.
Коментар
-
Г-н ДДДД, може ли да споделите вашето мнение относно случващото се? Казвам го без всякаква ирония, искам да подчертая. Винаги сте гледали от интересна страна на нещата. Вкарвате доста психология в разсъжденията си, а според мен тя е важна в такъв момент, когато на пазарите на се разсъждава трезво, а цари паника.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеМоже и да има оборот, но всички ние губим и то много от такава търговия. Нека държавата да се намеси и да спре търговията за колкото време е нужно, или да ни компенсира загубите.
Иначе стой настрана от борсата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПредстои брутално рали.."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеВсеки момент ще започнат брутални изкупуванияза които му е къса паметта!
Момци добре дошли на зимната пързалка_______________________________
Щедро сееш, едро жънеш.
Коментар
Коментар