IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

А като бъде на север ….. ще си посипеш ли ритуално главата с фекалий
    Неграмотния ми говори за фекалиЙЙЙЙ. Дигай гащите, в понеделник ще бъдеш оправен за пореден път

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
      Някои попаднахa в класически "Bull trap". Понеделник според мен продължаваме с нови сили на юг.
      Хихихихихихи много си прав.Намамиха ги и алчноста им проговори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Недоволен ми изглеждаш.
        Като си дойдеш през лятото, ако събереш пари за пътни, разбира се, цените ще са в пъти по-високи.
        Рошав, кога са изборите при вас?
        Мислех да изкарам цялото лято в България на морето,но е твърде вероятно да пропусна,защото при еас ще е биологична война с тоя вирус.Не знам как ще ви спасяват.Ти трябва в гората да се криеш.Ама какво ще ядеш не знам.Най-много диви плодове и барабошки от животните .А за БФБ не ми се мисли.Ще е пълен погром.Ти ще си загубил всичко и ще гледаш с големи очи като лемур.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Пък и кой му пука за САЩ,оправяйте се.Ваште гадове го пуснаха това нещо сега ревете като вдовица за....
          Да не бъда груб,но ти му мисли.При нас затвориха границите за чужденци да не разнасят заразата.Тук ще се справят дори и да се разшири заразата и да се наложи да се стои по домовете,но ти му мисли щото в Европа пък да не говорим за България ще измрете като пилци.Тук тия имат ресурс да се справят със ситуацията ама за БГ не ми се мисли.Никой за нищо не реве.Вие ще ревете.На мен тоя пир по време на чумс много ми харесва.Имам толкова много свободен кеш,че с нетърпение чакам да стане огромна паника тук че да вляза в яките американски компании и след 6-7 г най-много ще съм с милиони,милиони в сметката.На БФБ ще е същата мижава ситуация както сега.Ще се надлъгвате и губите времето докато изгубите и последния си лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            Заради мерките на НС ли всичко позеленя...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Много е вероятно и да си прав ! Но кой знае къде е дъното ? Ако човек е сигурен там ще се нареди и ще чака ! Вярно е че затварят всичко, но и в Италия е така, а пък борсата там днес е с 10% нагоре. Паниката ще отмине и пазарите ще се успокоят, така мисля аз.
              Напълно съм съгласен с теб! Според мен всеки който наистина притежава акции, в момента е на загуба, тук се нареждам и аз! .

Лично според мен, пазара ще е надолу и много бавно ще се катери (говоря за БФБ, а там не е нормална борса). Днес съм на малък "+", за сметка от големият "-" от вчера, но това е положението. Яд ме е че не продадох, ама кой да предположи. Сега ми остана да осреднявам с приличната печалба от Доверие, което продадох.
              Мислех, да продавам през този месец, такъв ми бе таргета, но уви вируса ме изненада и затри всичко което бе на +. Такъв е живота, какво да се прави.

В момента, като гледам само фарма имотите са в зелено, но докога ли не знам, а там не трябва да пада според мен! Таки си мислех и за Атерата, ама едно си мислиш, друго остава.

Хайде че се отплеснах, разходете се на вън и бъдете здрави! Живота продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Война ли ще водите ,че сте изкупили патроните или сте решили да се самоубивате?
                Близко да акъла дс се сети човек но нищо аз ще поясня.Хората се страхуват че ако ги затворят по къщите за повече време.Ще има такива на които храната няма да достигне и ще има мародерства,нападения.Затова се запасяват с боеприпаси да се защитават.Тук всяка къща има оръжие в излишък.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                  Някои попаднахa в класически "Bull trap". Понеделник според мен продължаваме с нови сили на юг.
                  А като бъде на север ….. ще си посипеш ли ритуално главата с фекалий

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Момчета, мисля че избързахте малко! На борсата търпение му е майката, мисля че ще има по-добри времена за осредняване на позициите.

https://bnr.bg/post/101240448/zdravn...ta-na-balgaria
                    Много е вероятно и да си прав ! Но кой знае къде е дъното ? Ако човек е сигурен там ще се нареди и ще чака ! Вярно е че затварят всичко, но и в Италия е така, а пък борсата там днес е с 10% нагоре. Паниката ще отмине и пазарите ще се успокоят, така мисля аз.

Коментар

• Някои попаднахa в класически "Bull trap". Понеделник според мен продължаваме с нови сили на юг.

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

+ е от мен, защото направих почти същото!
                        Момчета, мисля че избързахте малко! На борсата търпение му е майката, мисля че ще има по-добри времена за осредняване на позициите.

https://bnr.bg/post/101240448/zdravn...ta-na-balgaria

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Лупкайте, че аз вече изпразних кеша в платформата ! В понеделник ще направя ново зареждане и ще чакам в готовност
                          + е от мен, защото направих почти същото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                            Биете ли ги?
                            Лупкайте, че аз вече изпразних кеша в платформата ! В понеделник ще направя ново зареждане и ще чакам в готовност

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Нещата с тоя вирус са много по-лоши от колкото се представят.Данните за смъртните случаи са много по-ужасяващи от колкото се знае в обществото.Само искам да ви кажа,че магазини като Cosco , Walmart,Target,Aldi и още много в САЩ са като след война.Всичко е празно.В Cabelas всички патрони са изкупени щ.Само толкова ви казвам.Нещата зазляеат.Правете си добре сметката.
                              Недоволен ми изглеждаш.
                              Като си дойдеш през лятото, ако събереш пари за пътни, разбира се, цените ще са в пъти по-високи.
                              Рошав, кога са изборите при вас?

Коментар

• Заради мерките на НС ли всичко позеленя...

Коментар

Working...
                                X