IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Имаме друга положителна новина - късия фонд на Никиту започнал да спихва
    Кво го интересува Никиту какво става с фонда....Той си каза - аз ви правя платформа, на която да можете да пИчелите напред и назад - аз съм ви все отзад .....( Да се разбира, че за него са само дребните комисионни )
    Той е консултант, анализатор и зарибител ( мята храната на шараните..- пример МЕКОМ)

пп Каква пастърва бях, какъв мазен шаран станах....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Апокалиптиците вече купуват

Коментар

• Имаме друга положителна новина - късия фонд на Никиту започнал да спихва

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
          Аман от фурнаджийски лопати! Ма вие и срам нямате бе! До преди няколко дни ни обяснявахте че сте продали и чакате пазара още да пада, а пък сега се хвалите че сте купили. Пфу, жалка картинка!
          Какво толкова ти е чудно ,колкото българи всичкото иска да е вожд...индиянец никой не иска да бъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Точно тогава очакват пика на короната.
            Викаш тогава е подходящият момент за вдигане на карантината.
            И кого се опитваш да навиеш да ти купува шитовете!?
            Умните пари ще влязат по друго време и на други нива и тогава някои ще спечелим много пари.
            Нали ти казах, да спреш да пишеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Умните пари ще влязат по друго време и на други нива и тогава някои ще спечелим много пари.
              Май намериха лекарството и е въпрос на време да го пуснат.Бойко по принцип не го харесвам много ,но за тоя вирус действията му са правилни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

не само това, хората ги бият парите в момента - ядат си вкъщи, не пътуват, няма великден в Гърция, данъци, кредити отсточени, няма лотария, няма еврофутбол, бет365 и всякакви спортни залози, ако щете имоти, коли, дрехи не се купуват, освен за храна няма други разходи...
                Съгласен, имам едни познати точно преди месец продадоха един блок и искат да купуват акции

Коментар

• Аман от фурнаджийски лопати! Ма вие и срам нямате бе! До преди няколко дни ни обяснявахте че сте продали и чакате пазара още да пада, а пък сега се хвалите че сте купили. Пфу, жалка картинка!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                    Нали знаете, че до 21 работните дни на борсата са наполовина така,че кой купил купил..да не излезе, че вдигат карантината по-рано

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

И колко от тези пари мислиш ще дойдат на БФБ?
                      Стига да няма тегления от фондове, да не се продава да се плащат кредити и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Малко бавно ни загрява реотана, ама...
                        Апокалиптиците вече купуват
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

не само това, хората ги бият парите в момента - ядат си вкъщи, не пътуват, няма великден в Гърция, данъци, кредити отсточени, няма лотария, няма еврофутбол, бет365 и всякакви спортни залози, ако щете имоти, коли, дрехи не се купуват, освен за храна няма други разходи...
                          И колко от тези пари мислиш ще дойдат на БФБ?

Коментар

Знам, че ти е тежко но трябва да има и такива като теб иначе как ще направим кинти!
                            Жал ми е за теб. Мъчиш се да лъжеш баламурниците, за да има на кой да прехвърлиш горещия картоф.
                            Накрая ще си загубиш парите, както преди и задълго ще изчезнеш от форума. Или ще смениш ника.

Коментар

Нали знаете, че до 21 работните дни на борсата са наполовина така,че кой купил купил..да не излезе, че вдигат карантината по-рано

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Aaa Mонтин сакън..Аз никога не препоръчвам акции на никой..Ще свърши разпродажбите и ще видим,,А чакаме и отчетите..

И аз понакупих някои евтинки акции- Даймлер, Хим, Неохим., ЦЦБ..За всички съм на плюс в момента..Няма да ги държа - ще продам и пак и пак..
                                Кире, по-повод на отчетите -
                                отчетите ще са по-добри от следващите, така че, едва ли ще са определящ фактор
                                Както знаеш, като дългогодишен участник, борсата "гледа" не текущото състояние, а очакванията си за 6-9 месеца напред (според мен де, и също - без препоръка)
                                Last edited by precakanoto; 09.04.2020, 15:09.

Коментар

Working...
                                X