If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Догодина живот и здраве по-сериозно, че още ме държи като влизах с Батя в ХИКА на 1,90, последно пробвах Еланаагро за 0,9, не ме огря, но май е за добро
еланата е за добро и според мен
Ами това хика не е позиция като за тебе, тя като за Монти
Огледай и другите позиции на батя, за да коригираш мерника, - разбира се, те са си екстремни, може и да не избереш от тях, но поне не и хика и еларг
Това е прекалено интелигентен въпрос
А ти няма ли вече да се престрашиш да бутнеш малко пара извън никиту из бфб!?
Догодина живот и здраве по-сериозно, че още ме държи като влизах с Батя в ХИКА на 1,90, последно пробвах Еланаагро за 0,9, не ме огря, но май е за добро
Кво го интересува Никиту какво става с фонда....Той си каза - аз ви правя платформа, на която да можете да пИчелите напред и назад - аз съм ви все отзад .....( Да се разбира, че за него са само дребните комисионни )
Той е консултант, анализатор и зарибител ( мята храната на шараните..- пример МЕКОМ)
Кво го интересува Никиту какво става с фонда....Той си каза - аз ви правя платформа, на която да можете да пИчелите напред и назад - аз съм ви все отзад .....( Да се разбира, че за него са само дребните комисионни )
Той е консултант, анализатор и зарибител ( мята храната на шараните..- пример МЕКОМ)
Имаме друга положителна новина - късия фонд на Никиту започнал да спихва
Коментар