If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам намерение да взимам на никого парите, а просто твърдя че някои акции дето струват повече от сегашните им нива ще си дойдат на нормалните цени. А дали и кога ще продам зависи от много фактори..... ще си прибирам между 5-10% годишен дивидент на портфейла и ме боли фара
Ще им вземеш парите на тези с МНОООГОТО?
Не съм виждал още хамсийка да изяде акула или кит. А дано ме опровергаеш ….
Нямам намерение да взимам на никого парите, а просто твърдя че някои акции дето струват повече от сегашните им нива ще си дойдат на нормалните цени. А дали и кога ще продам зависи от много фактори..... ще си прибирам между 5-10% годишен дивидент на портфейла и ме боли фара
И друго не забравяйте, да много хора са останали без работа, но до края на Дек няма да им търсят кредитите, нале така? Ще се запишат на борсата. Кофти, но не и криза. Възможност да си намерят по-святна работа.
Погледни го от добрата страна. Балансите на дружествата бяха много натежали откъм разходи за труд. Сега компаниите ще се разтоварят от тези разходи, ще ги поеме държавата, а тя има пари, които ще вземе с Евро облигации. Тези хора ще вземат пари, но не от компаниите. След време като се реорганизират компаниите ще има нужда от същите работници, но те ще трябва да имат и нови умения, които следва да са предобили по времето, когато са биле на борсата.
Близо си до истината, ама не точно..... скоро, след влизането в ЕРМчето ще се наместят и други хулигани..... с доста по-големи финансови възможности и тогава.....
Ще им вземеш парите на тези с МНОООГОТО?
Не съм виждал още хамсийка да изяде акула или кит. А дано ме опровергаеш ….
На борсата има 30-40 активно търгуващи от които 10-15имат репа и 5-6 с кеш
Има и едни дето всеки ден и нощ пишат как всичко е пред излитане ....
Близо си до истината, ама не точно..... скоро, след влизането в ЕРМчето ще се наместят и други хулигани..... с доста по-големи финансови възможности и тогава.....
Мислех, че ще има 5-6 сесии още от извънредното, но може да се окаже, че Пон и Вто ще са последните. Това е лошо време за продажба и добро за купуване (поне първите дни го доказаха, остава да видим дали покупките в последните и те ще са на печалба).
Ще има все по-малко възможности за евтини покупки, поне за качествените акции и смятам, че дъната категорично са в миналото. Въпроса е кои са качествените акции, аз поне за мен си ги знам
Мислех, че ще има 5-6 сесии още от извънредното, но може да се окаже, че Пон и Вто ще са последните. Това е лошо време за продажба и добро за купуване (поне първите дни го доказаха, остава да видим дали покупките в последните и те ще са на печалба).
Коментар