If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мислех, че ще има 5-6 сесии още от извънредното, но може да се окаже, че Пон и Вто ще са последните. Това е лошо време за продажба и добро за купуване (поне първите дни го доказаха, остава да видим дали покупките в последните и те ще са на печалба).
Ще има все по-малко възможности за евтини покупки, поне за качествените акции и смятам, че дъната категорично са в миналото. Въпроса е кои са качествените акции, аз поне за мен си ги знам
Мислех, че ще има 5-6 сесии още от извънредното, но може да се окаже, че Пон и Вто ще са последните. Това е лошо време за продажба и добро за купуване (поне първите дни го доказаха, остава да видим дали покупките в последните и те ще са на печалба).
Абе ти нас не ни учи! Ние дето 20 години сме на борсата много добре знаем каква е разликата. Ти обаче е добре да разбереш, че както печалбите така и загубите се смятат към определена дата.
Правите ли разлика от реализирана и на хартия загуба? По интересното е, че има рекорден кеш, като чуете, че е похарчен, ще е късно за влизане, цените ще са по-високи. При нас е горе долу същото, свърши ли извънредното, цените ще скочат.
Кое точно му е интересното ? Кеша му се е увеличил с 10% вместо да намалява когато индексите бяха паднали с над 1/3.
Вече си е съвсем за пенсия, за друго не става...егн-то не прощава. Най добре да си гледа там на рахат последните годинки.
Много доволен че разкарах неговите преди 2 седмици, прав съм бил и правилно съм постъпил, а и отпадат от монитора ми и занапред.
А и нищо чудно още днес да си взема 10те % профит от на дедо Бъфю картона.
Нямам му особено доверие вече на дядката че е накупил нещо свястно с кеша напоследък..а и скоро или Мънгара или той ще идат при св.Петър = доста съмнително че бъркшаяра ще може да следва спайчо.
ПС Относно извънредното, дай боже, ама ме съмнява това да е последното...
Правите ли разлика от реализирана и на хартия загуба? По интересното е, че има рекорден кеш, като чуете, че е похарчен, ще е късно за влизане, цените ще са по-високи. При нас е горе долу същото, свърши ли извънредното, цените ще скочат.
Това е сегашната криза. Загуба от курсови разлики на хартия, нереализирани.
Warren Buffett's Berkshire posts record net loss of nearly $50 billion on coronavirus - https://www.cnbc.com/2020/05/02/warr...ronavirus.html
Правителствата сега имат кратък срок да раздадат трилионите на фирмите, работещите и безработните, за да се спасят от протести, бунтове, предсрочни избори. Това ще е във ход сега Май, пари, пари и раздаване.
Коментар